Emma Barremyr

Hej från sjukstugan!

Hej allihopa ♥

Hur mår ni?

I sjukstugan hemma hos mig är det sådär och jag börjar verkligen tröttna på att ligga still nu. De tidigare dagarna med regn har känts helt okej att ligga inne, men idag när solen strålat har jag längtat ut. Jag längtar så himla mycket tills jag blir såpass pigg att jag iallafall orkar gå ut på en promenad!

Jag är just nu ett tydligt tecken på vad aktivitet vid sjukdom kan göra. I vanliga fall är jag aldrig såhär sjuk, lite snuvig brukar jag bli, men det brukar gå över fort eftersom jag alltid vilar vid första tecken på sjukdom! Men eftersom jag inte lyssnade på kroppen och vilade förra veckan blev jag sämre än vad jag varit på länge den här gången.

Nu hade jag inte så mycket till val förra veckan eftersom jag inte ville ställa in lägret p.g.a. en förkylning, och även om jag inte tränade, var jag ändå fysiskt aktiv, yogade och gick en del när jag egentligen borde legat still och vilat. Inte bra alltså!

Jaja, nog tjatat om det – jag tror ni hajat poängen! Det bästa är att vila när en känner sig sjuk – och gärna en dag extra! Annars blir det lätt långdraget och tråkigt!

Som tur är blev det massa mat över från all god mat vi åt i helgen och med mig hem fick jag flera matlådor som ätits till middag i flera dagar här hemma nu. Perfekt när jag varit sjuk och inte orkat laga mat! Svärmors recept på dubbelmarinerad kycklingfilé och lax med kokosris åt vi måndag och tisdag, och idag blev det älgskavsgryta med sötpotstispuré.

Onsdagslyx om jag får säga det själv!

IMG_3680 IMG_3682

 

RECEPT PÅ ÄLGSKAVSGRYTAN HITTAR NI HÄR!

RECEPT PÅ SÖTPOTATISPURÈN HITTAR NI HÄR!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Christine Reimer

    Här är det en begynnande förkylning och jag har därför valt att jobba hemifrån idag. Allt för att inte strula till det. Jag är förkyld vartannat år – eller vart 1,5 år – men när det inträffar blir jag vääääldigt förkyld och det sitter i länge. Just nu längtar jag efter att bli fullt frisk så att jag kan göra igång hösten med bikram yoga. Var första gången för säsongen förra söndagen, jag var hög i två dygn sedan. Det är så häftigt. Jag är bland de sämre i klassen, men var och en gör det den kan i den dagens dagsform och det är så otroligt skönt efteråt att det är värt de där 90 minuterna i heta rummet.
    På fredag nästa vecka ska jag åka iväg på min födelsedagsresa – Vancouver och Honolulu – och jag vill inte vara förkyld eller sjuk på något annat vis då!! VILL INTE!!!

  2. Viccy

    Hoppas du är på benen snart! 🙂

    Maten såg supergod och fräsch ut! 😉 Har faktiskt börjat frukostblogga igen jag, lite kravlöst – men testar och ser om det fortfarande är kul 🙂 Har ju haft lite bloggar nu, hehe…

    Krya på dig, finaste Emma!

stats