emmabarremyr

Emma Barremyr

The healthy box augusti

Hej ♥

I fredags fick jag hem min tredje box från “The healthy box“. Augustiboxen. Som vanligt så innehöll den ett gäng godsaker + en tidning som passar perfekt under dessa varma sommardagar. Tidningen har fått hänga med till stranden under helgen, likaså kokosvattnet, aloeveradrycken och reztarten som är perfekta att läska sig och fylla på energidepåerna med! Enkla och bra mellanmål 🙂

En påse chiafrön, guldkörsbär och bara bär hallon fanns också med i boxen! Det kan bli en god hallonchiapudding av det 🙂

IMG_2636

IMG_2631

IMG_2630

IMG_2634

 

Jag älskar att få hem en box full med överraskningar! Paket är alltid kul, och det är ju faktiskt extra roligt när en inte vet vad som finns i det 🙂 En sak är ju allafall säker när det gäller “The healthy box” och det är ju att den är full av roliga hälsosaker! Passar en hälsonörd utmärkt, ellerhur?

Vill du också få hem boxen? Eller kanske ge bort en box i present?

Kika in här vetja!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie Johansson

  Hej Emma. Jag beställde min augustibox idag, trodde att den kommer i augusti. Såg att du fått din redan.
  Sen vill jag tacka för en helt underbar och inspirerande blogg. Jag har gått ner 18 kg med hjälp av alla dina inlägg såsom träning och mat. Fantastisk är du, sträck på dig!!
  Kram Annelie

  1. Emma

   Hej Annelie! Boxen kommer nog i augusti, jag fick min lite i förskott bara 🙂 Vilken KÄMPE du är! Stäck på dig också, 18 kg!!!! Fantastiskt jobbat tjejen! Jag blir helt tårögd av att läsa att du fått så mycket hjälp av min blogg! Tack för att du berättar det för mig! KRAM

stats