emmabarremyr

Emma Barremyr

Sommarlistan

Hej fina läsare ♥

En sommarlista har cirkulerat runt bland bloggare de senaste dagarna för att liva upp sommarstämningen i denna något kyliga juni vi har! Fanny skickade vidare listan till mig och jag skickar listan vidare till Caroline Dahlén och Sofie!

1. Hur ser dina planer ut för sommaren?

Jag kommer avsluta juni med utbildning i Stockholm och sen har jag semester hela juli. Bloggen och mina PT-onlinekunder kommer hänga med i sommar, men annars kommer jag försöka ta det så lugnt som möjligt för att vila upp mig efter en stressig vår. Karlstad kommer jag nog lämna för sommaren och istället kommer de första veckorna tillbringas i sommarstugan, hos svärföräldrarna eller hos mamma och pappa i Torsby. Vecka 29 åker vi upp till stugan i Idre några dagar med mamma och pappa och sen åker jag och Pelle vidare till Åre för att fira vår fyraårsdag med vandring och spa. De två sista veckorna finns det inte så mycket planer för. Kanske åker vi utomlands en sväng om vädret varit pissigt, eller så stannar vi hemma och njuter av att plocka blåbär i skogen, latar oss på den svenska stranden, springer i Valberget och umgås så mycket vi kan med vänner och familj. Jag ser fram emot sommaren och de lata dagarna ♥

runnsjön5

2. Vad gjorde du på midsommar?

Jag skrev om det i det här inlägget <– (klick)

3. Min bästa sommarfrukost?

Svalkande smoothies på färsk bär och frukter, och andra kalla saker som fil, yoghurt, keso eller kvarg, gärna med ett berg av massa bär från trädgården och skogen till!

juli

4. Bästa sommarlåten?

Jag och musik alltså, inte riktigt min starka sida! Men om jag måste komma på något så är jag ganska förtjust i gamla godingar och lyssnar gärna på Lars Winnerbäck, Ted gärdestad, Jason Mraz, Gyllene tider osv… haha! Andra får gärna välja musik när det ska vara sånt på 🙂

5.Vad passar bäst på grillen?

Jag älskar grillat av alla dess slag och äter det mesta. Kött, fisk eller fågel. Sötpotatis, melon, sparris och halloumi är också underbart från grillen! Det ska jag äta mycket av i sommar 🙂

grillat

6.Vad dricker jag helst i sommar?

Är jag tråkig om jag svarar vatten? Jag dricker alltid helst vatten, men annars släcker kokosvatten med några isbitar i också törsten väldigt bra!

7. Vad ska jag läsa i sommar?

PT-Fia tipsade för länge sen om boken “Livet efter dig“. Jag har köpt den och sparat den till semestern!

8. Favoritplagg under sommaren?

Favoritplagg är alltid träningskläder, oavsett årstid, och på sommaren är det ju såklart skönast med korta tights och ett linne.

9. Bästa parken?

Park? Nej jag är från landet jag så jag håller mig hellre i skogen 🙂

10. Bästa badstället?

Om jag ska bada ska det vara riktigt varmt i både vattnat och luften, annars är jag badkruka. Men bästa sommarbadet är såklart uppe vis sommarstugan. Morgondopp eller kvällsdopp ♥

runnsjön4

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Låter som en perfekt sommar, hoppas du får en underbar ledighet och sommar Emma! 🙂
    Jag hade tänkt skaffa gymkort efter sommaren, vilket gym är det du är på? Om en alltså skulle vilja ha dig som pt? 🙂

    1. Emma

      Tack desamma Fanny 🙂 Jag håller till på nJoy (som nu blir STC) på Kasernhöjden. De kommer påbörja en ombyggnad nu i sommar för att rusta upp lokalerna, men det kommer nog bli himla bra när det blir klart! Jag har semester i juli, men är tillbaka i augusti om du vill köra PT 🙂

stats