emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej Stockholm och hotellfrukost!

God morgon vänner ♥

Haha, jag blir alltid lika chockad när jag kommer till Stockholm! Det är så mycket folk överallt! Ja, kalla mig lantis om ni vill 🙂 Jag gillar städer och har ju ändå varit i mycket större städer än Stockholm, t.ex. Hong Kong, Paris, Bangkok eller Sidney. Det är spännande och lite av en sport att lära känna nya städer tycker jag, men samtidigt blir jag otroligt stressad av så mycket folk och trånga gator! Jag känner mig i vägen! Visst finns det en charm med städer, men jag trivs så mycket bättre i lugnet! Hemma i Karlstad har jag ju nästan hela gångbanan för mig själv vissa dagar på morgonpromenaden. Och i Torsby, där är sannolikheten att jag möter någon ute i skogen ännu mindre. Det är bara jag och hundarna!

Nu är ju inte Stockholm någon ny stad för mig och jag vet att det finns lugnare ställen än centralen och drottninggatan. Jag har ju varit här mycket och känner till flera delar av stan, vilket känns tryggt när jag kommer såhär på en snabbvisit och inte har tid att utforska! Jag kunde snabbt smita in på hotellet igår och ha en lugn och tidig kväll för mig själv vilket kändes som en skön uppladdning inför tre långa utbildningsdagar!

Idag började dagen såklart med en härlig hotellfrukost! BÄSTA STARTEN!

hotellfrukost1

Naturell yoghurt med keso, russin, aprikoser, solroskärnor och linfrö, brieost, kalkon, grapefrukt, vattenmelon, äggröra, tomat, gurka, paprika och kaffe med mjölk.

 

Nu är jag laddad med god sömn och en bra frukost!

Löpcoach steg två handlar om PT-löpning och idag kommer vi jobba med teknik, coachning, krav- /kapacitetsprofiler och löpning utomhus! Tjohooo!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabbi

    Jag bor i en förort till Stockholm och jag blir också lika chockad varje gång jag kommer in till stan! Känns som att det blir fler människor varje dag!
    Va kul att du är här, är du kvar idag också? 🙂 jag ska in till stan idag så då kanske man stöter på dig 🙂

stats