emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej torsdag!

God morgon solstrålar ♥

Väskan står packad och snart är det dags att åka mot Stockholm för min del! En helg full med löpning, både praktiskt och teoretiskt väntar och snart är min löpcoachtitel fulländad 🙂

Till torsdagsfrukost blev det en mugcake som avnjutits framför tv:n och ett par avsnitt av One Three Hill! Vi passar på att morgonmysa lite den enda morgonen vi har ihop den här veckan jag och Pelle!

IMG_1256

IMG_1258

 

Mugcake är bra både som frukost och till mellanmål. Det är bra eftersom det går att förbereda dagen innan och för att det också funkar fint att ha med i väskan. Har du svårt att få i dig frukost i morgonen? Testa då att göra en mugcake som du plockar med dig och äter på vägen till skolan/ jobbet. En bra start på dagen börjar med en frukost och i en mugcake kan du få med det mesta du behöver för en bra start!

Receptet till dagens mugcake hittar ni här <– (klick). Jag toppade idag med keso, blåbärssylt och kokoschips!

 

IMG_1259

IMG_1262

 

Vad äter ni till frukost idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Jag åt frukost på jobbet idag efter en skön cykeltur dit 🙂
  Proteinpannkaka, kvarg och underbart god honungsmelon…:)
  Kaffe till detta och jag var pigg och redo för jobb!

 2. Rebecca

  Mmm vad gott med mugcake! :d
  jag åt gröt på 1 dl havregryn, 1 dl vatten, 1.5 dl sojamjölk och ca 1 krm salt, som jag sedan rörde ner blåbär i och toppade med banan, kokos och jordnötssmör- riktigt mumsigt ^^ sen åt jag även en skinkmacka för att klara mig fram till lunch 🙂

 3. Ellinor

  Häromdagen gjorde jag min första “riktiga” mugcake…Har tidigare inte haft någon micro utan bakat dem i ugnen. Hade inte så höga förväntningar på denna snabbversion då jag fullkomligt älskar mina ugnsbakade diton. MEN jag blev väldigt positivt överraskad – supergott, snabbt och enkelt. Det må ha varit första, men definitivt inte sista gången denna bakades 😉 Nu skall jag leta upp alla gamla inspirationsrecept och testa igen.

  Önskar dig en riktigt fin och inspirerande helg i Stockholm!
  Arbetar du fortfarande som löpcoach? Har du platser kvar? Nämnde ju redan vid din första utbildning att jag var intresserad…kanske skulle ta mig i kragen på allvar nu när jag kommit igång så bra med löpningen och dessutom har ett specifikt mål att träna mot/för.

  Kram

  1. Emma

   Ja men visst är det gott! Du kommer nog bli lika frälst som du är i gröten gissar jag 🙂 Dessutom är det ju himla smidigt när man kan förbereda den kvällen innan, det gör jag nästan alltid 🙂

   Jag jobbar som löpcoach ja, men går på semester från att jobba med nya upplägg nu så vill du skriva upp dig på en plats i augusti får du gärna göra det. Det börjar dock bli fullt bland platserna så säg till snart isåfall! Maila emma@ptbyemma.se om du är intresserad! Kram

stats