Emma Barremyr

Blåbärschiagröt med jordgubbsfluff

God morgon onsdagsvänner ♥

Jag har längtat efter onsdag hela veckan av flera olika anledningar, men framför allt för att min prins kommer hem idag. Han har varit ute på äventyr sen i söndags och paddlat hela Fryken, sovit i tält på öar och roat sig. Jag har bara varit liiiiiite avundsjuk, och är nu väldigt glad att han kommer hem igen! Vi hinner med att ses en kväll iallafall innan jag åker till Stockholm imorgon 🙂

Onsdag start jag precis som alla andra dagar med mina morgonrutiner som jag skrev om igår. Därefter en morgonpromenad och nu frukost såklart, och idag föll valet på chiagröt med blåbärssmak! Till det jordgubbsfluff som gjordes av riktigt goda och söta jordgubbar. Mums 🙂

IMG_1176

 

Ingredienser:

  • 2 dl mandelmjölk
  • 1/2 dl blåbärssylt
  • 1/2 dl chiafrö
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 frusen banan
  • 1 näve jordgubbar
  • 1 skopa vaniljprotein

Blanda ihop mandelmjölk, blåbärssylt, chiafrö och vaniljpulver och låt det svälla under natten. Stavmixa ihop banan, jordgubbar och proteinpulver. Avsluta med att fluffa till det med elvispen. Servera fluffet med chiagröten och toppa med godsaker som du gillar. Jag körde på quinoapuffar, manukabär, mullbär, pumpakärnor och kokoschips.

 

IMG_1171

IMG_1180

 

Förmiddagen består, som de flesta andra förmiddagar, av PT-onlinejobb här hemma på kontoret. I eftermiddag ska jag iväg på lite möten som ni kanske får veta mer om längre fram. Vem vet? 🙂

 

Hoppas att ni får en fin onsdag!

Stor kram ♥

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats