emmabarremyr

Emma Barremyr

Snabbmaten – kycklingsallad

Gokväll mina vänner ♥

Idag har det varit full rulle igen! En lång lista med obesvarade mail betades av tillsammans med PT-onlinejobb under förmiddagen. Eftermiddagen har sen tillbringats i gymmet med både egen träning och PT-kunder. Jag jobbade i gymmet ända fram till halv åtta så middagen blev sen och fick därför bli en snabbt ihopplockad sallad som jag hade handlat hem ingredienser till. Planering is the shit 🙂

Mmmm, en näringsrik, fräsch och god sallad som mättade gott innan yoga och läggdags!

Här kommer tips på grym snabbmat!

IMG_1240

IMG_1245

IMG_1243

Sallad med bladspenat, grillad kyckling, tomat, paprika, sugarsnaps, physalis, nektarin, torkad mango,smulad fetaost och pumpakärnor. 

Serverade även några av mina nya ris- och majsknäcken <– (klick) med ost till 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia F

    Hej Emma.

    Jag har nyss hittat till din blogg och vill bara säga att jag blir väldigt inspirerad av dina recept, får bra tips på nya råvaror mm. Jag är vegetarian och älskade dina recept på linsbullar gjorda på cashewnötter, basilika mm. Tack för det! Jag har märkt att jag mår så himla mkt bättre av att dra ner på gluten, socker och mejeriprodukter och din blogg är perfekt för att få nya ideer! Tack!

stats