Emma Barremyr

Ett paket kommer lastat med godsaker!

Hej vänner ♥

Ett paket väntade på mig på posten när jag kom hem igår. Jag gjorde en stor beställning från Bodystore förra veckan med både gamla favoriter och några (för mig) nyheter! Älskar paket alltså, speciellt när en plockat ihop dem själv 😀

Paketet innehöll en salig blandning  av massa gott! Allt i eko förutom questbarsen ♥

IMG_1159

IMG_1160

 

Teffmjöl är ett glutenfritt, näringsrikt sädesslag som har ett högt innehåll av bl.a järn och kalcium. Ska användas till bakning av bröd och annat gott!

Tortillachips (just nu 20% rabatt) från Urtekram är ekologiska majschips som såklart ska ätas till tacos 🙂

Questbars känner väl alla till va? En av de bättre proteinbarsen på marknaden som kan fungera bra som reserv vid dålig planering när jag är i snabbt behov av ett mellanmål. De mättar bra p.g.a. sitt höga proteininnehåll!

Chiafrö (just nu 20% rabatt) klarar jag mig inte utan här hemma! Jag använder det till gröten, i bakning, matlagning osv!

 

IMG_1163

IMG_1164

 

Manukabär är ett underbart gott och krispigt bär som passar bra som topping på frukostgröten/filen eller som mellanmål med nötter och keso. Lite som russin, fast godare om du frågar mig 🙂

Glutenfria ris- och majsfrasbröd  blir perfekta som tilltugg till mellis eller för att fylla ut måltiderna med!

Torkad mango från Urtekram kan vara den godaste torkade mangon ever! Den är godare än godis och är så svårt att spara på. Kommer ta slut i ett naffs gissar jag 🙂 Bra till mellanmål, eller himla gott att toppa det mesta med!

Popcorn är det perfekta snackset. Jag poppar 1 dl popcorn i 1 msk kokosolja och havssalt! MUMS 😀

 

IMG_1165

IMG_1166

 

Glutenfri majspasta eftersom jag älskar pasta, men inte äter gluten 🙂

Soltorkade dadlar (nu 19% rabatt). Alltså dadlar! Jag kan inte leva utan dem längre 😀 De är perfekta som naturligt sötningsmedel i bakverk, till matlagning eller bara himla goda att äta som de är. Dadlar fyllda med jordnötssmör. Också bättre än godis!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Fick också hem liknande paket idag!! Mycket Urtekram blev det för mig med! Älskar Bodystore ..
  Känns ju nästan som julafton när man plockar upp paketet!!
  =)

 2. Fanny

  Mums vad gott allt ser ut! 🙂 Måste passa på att tips om en butik här i karlstad. Annas Eco world som ligger i inre hamn. Där har de massor av ekoprodukter och även en hel del glutenfritt. dessutom rätt så billigt för att vara en sån liten butik. Verkligen en superbra affär och det känns bra att stödja lokala företag så att de kan fortsätta. 🙂 Förra veckan hade dom bla ekologiska jordgubbar men de tog slut innan jag hann dit. Får vara lite snabbare nästa gång. 😉

  1. Emma

   Ja det ska bli så spännande att testa allt 😀 Tack för tipset! Hade ingen aning om den butiken faktiskt, så där ska jag absolut kika förbi 🙂 Ekologiskt är alltid värt några kronor extra och därför stödjer jag gärna lokalt 🙂 Hoppas du har en fin måndag Fanny!

stats