Emma Barremyr

Overnight oats med banan- och mangofluff

God morgon tisdagsvänner ♥

Midsommarveckan rullar på och eftersom jag lagt in mig på jobb i Torsby hela kommande helg med start imorgon ska jag, efter att ha betat av dagens to-do-list med upplägg till nya PT-onlinekunder hoppa på tåget till Torsby. Jag jobbar tolvtimmarspass imorgon, följt av ett tjugosextimmarspass torsdag till fredag och sen ett tjugofyratimmarspass lördag till söndag. Det blir mina sista pass innan jag går på SEX veckors semester från jobbet som personlig assistent!

Det ska bli härligt med semester! Hela juli kommer jag dessutom ha semester från gymmet och från att jobba med nya PT-onlineupplägg. Jag kommer endast uppdatera bloggen och underhålla mina nuvarande PT-onlinekunder. Jag ser fram emot att inte ha några tider att passa, att vara i sommarstugan, resa lite och bara vara! Hej sommar, jag har längtat efter dig <3

Men ingen semester än, idag blir det jobb med nya upplägg för hela slanten och som vanligt laddar jag upp med en god frukost med massa härlig näring! Overnight oats med banan- och mangofluff, kokosflingor och torkad ananas! Till efterrätt blir det en ägglatte under tiden som mailen betas av!

Lugn och fin start på dagen!

IMG_1139

 

Overnight oats: Blanda ihop 1 dl havregryn, 1 dl (mandel)mjölk, 1 tsk chiafrö (mina chiafrö är slut så jag tog 1 msk linfrö istället, vet att det är giftigt i större mängder, men jag äter det inte ofta alls) och en nypa salt.

Mango- och bananfluff: Stavmixa ihop 1/2 frusen banan, 1/2 mango och 1 skopa vaniljprotein <– (klick). Avsluta med att fluffa till det med en elvisp!

 

IMG_1145

 

Hoppas att ni får en härlig tisdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My L

  Hej Emma!
  Skulle du inte kunna berätta lite om hur och varför linfrö är giftigt? I vilka mängder osv?
  Sedan undrar jag även en annan sak. Jag skulle vilja ha en mixer som fungerar till allt ifrån smoothies och RAWfoodbollar till nötsmör och nötmjölk. Har du hittat den ”perfekta mixern” som fixar allt eller har du flera olika? Den jag har nu är väldigt liten och även för klen för att göra nötsmör…
  Mvh My

  1. Emma

   Hej! Här är en länk där du kan läsa om linfrö (http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat/Vaxtgifter/Linfro/. Inte mer än en till två msk om dagen rekommenderas, men jag har även hört att man inte ska äta det alls, inte krossade iallafall. Vart kommer jag inte ihåg! Är man ute efter omega 3 finns det bättre källor som chiafrö 🙂

   Vad gäller mixer använder jag min stavmixer till i stort sett allt (http://www.clasohlson.com/se/Stavmixer-Philips-HR1372/34-4389). Jag har dock inte testat att göra nötsmör eller nötmjölk i den då jag använder min hushållsassistent till det 🙂 Jag tror dock att stavmixern skulle fixa att göra nötsmör 🙂

 2. Rebecca

  Ska prova denna gröt imorgon! Perfekt då jag har ( soja)mjölk som behövs drickas (ätas) upp 🙂

stats