Emma Barremyr

Quinoavälling och riskakor

God morgon ♥

Ett lätt duggregn låg kvar över Karlstad nu på morgonen, men det hindrade inte mig från att snöra på mig skorna och ge mig ut på ett löppass. Intervaller stod på schemat idag och benen, dem var det krut i vill jag lova! Härlig känsla!

En bra uppladdning med maten igår (ris och chili con carne), 9 timmars sömn och en smoothie på ojidrink, banan, havregyrn, jordnötssmör och hallon innan passet som gav mig härlig energi och nu är jag tillbaka – blöt av svett och regn, lycklig och endorfinkickad och tänker att jag är oslagbar. Jag får den känslan när jag springer 🙂 Hihi!

För några veckor sen köpte jag quinoamjöl och fick på baksidan av paketet syn på ett recept på quinoavällning som jag ju bara ville testa – jag som älskar välling! Så efter en snabb dusch har jag nu surplat i mig välling och ätit riskakor till frukost!

Mmmm frukostkärlek ♥

IMG_0531

IMG_0556

 

Quinoavällning:

  • 2 dl mjölk
  • 2 msk quinoamjöl
  • 1 nypa salt
  • Kanel och kardemumma

Vispa ihop mjölk och quinoamjöl och tillsätt kryddor efter smak. Koka upp och låt koka på svag värme i några minuter under omrörning. Servera med pudrad kanel.

Riskakorna är toppade med keso och ägg/ mangosylt, såååå gott!

 

IMG_0555

 

För min del väntar ytterligare en förmiddag med PT-onlinejobb med upplägg till nya kunder. I eftermiddag blir det en tur till gymmet och mina PT-kunder!

Hoppas ni får en fin torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Oj, väldigt olika! Ibland långa, ibland korta. Ibland fokus på maxfart, ibland lite lägre puls. Beror lite på syfte 🙂 Springer på lite olika ställen. Typ längs älven, i Tyrskogen osv.. 🙂

  1. Mio

    Låter som en underbar startpå dagen! Välling är verkligen en mysig dryck, brukade få gyllenmust när jag var liten och det regnade ute.

    1. Emma

      Gyllenmust är underbart! Har ett paket i skafferiet, så det får nog bli en kopp i helgen 🙂 Härligt med barndomsminnen 🙂

stats