Emma Barremyr

Du är viktig!

Fina du ♥

Har du tänkt på hur viktig du är för dig själv?

Har du tänkt på att du faktiskt är den viktigaste personen i ditt liv?

Det finns inga undantag. Du BEHÖVER prioritera din egen hälsa och ditt välmående både för att kunna vara en bra förälder, vän, syster, bror, flickvän eller pojkvän.

Jag menar inte att det inte är viktigt att bry sig om andra. Det jag menar är att det viktigaste är att du ger kärlek till dig själv innan du ger kärlek till andra. DU behöver må bra innan du kan få andra att må bra. Okej?

Ta hand om dig själv! Ta hand om den där fina människan som bor i din vackra kropp ♥ Älska spegelbilden och tala om för personen som står där och ler att hen är fantastisk!

fantastisk

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag har en sjukt konstig och egentligen onödig fråga/fundering.
    Jag är sjuk (försöker gå upp i vikt). När jag va som sjukast så blev jag tillsagd att allti klä mig varmt för att jag inte fick frysa. Detta sitter kvar så nu idag när jag är friskare så får jag nästan panik av att inte frysa för jag tror att jag kommer gå upp i vikt av ett jag har en kofta på mig över min vanliga tröja (trotts att det inte är så kallt). Jag fryser inte när jag är utan koftan men jag känner mig ner ”naken” och omysig, det är mycket skönare att ha koftan på sig än att vara utan. Så, har detta någon betydelse? Kofta eller inte kofta?
    Jag får också nästan panik av att sitta ner (jag studerar vilket resulterar i mycket sittande) så när jag inte pluggar så försöker jag stå så mycket som möjligt, kan tillexempel stå upp när jag kollar på tv eller om jag läser bloggar i mobilen så går kag alltid runt i lägenheten för att jag tror det förbränner eller något. Jag vet att det är helt sjukt men vet fan inte vad jag ska göra med mina jobbiga tankar.

    Jag får alltså nästan panik av att vara varm för jag tror att kag går upp i vikt av det.
    Hoppas du har något bra svar! Tack!

  2. Hanna

    Tänk att ibland får man läsa saker just precis i den stunden som man verkligen behöver läsa dem! Tack! 🙂

stats