Emma Barremyr

Blog Awards

Hej mina fina läsare ♥

Nu kan ni nominera era favoritbloggar till Blog Awards och det skulle vara så roligt om ni ville gå in och lägga en nominering på den här bloggen!

blogawards

 

Årets tränings- och hälsoblogg

En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Med sunda tips peppar hen sina läsare – varje dag.

 

Tycker ni att beskrivningen passar in på mig och in blogg? Gå då gärna in och nominera mig här <– (klick).

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Nu har jag nominerat dig bästa EMma!!
    Emma är en värdig vinnare då hon inspirerar till ett hälsosamt ideal med sunda värderingar och där välmående ligger i fokus! Hon är en av få bloggare som faktiskt vet vad hälsa handlar om peppar en dagligen med goda recept, kloka funderingar&åsikter och med tips, allt från träning till hur man bestiger Kilimanjaro! För ett friskare samhälle med sunda värderingar-låt Emma vinna!

  2. Karin

    Självklart nominerar jag din blogg Emma, tillsammans med en lång formulering 🙂 Der är det minsta jag kan göra som tack för en inspirerande blogg som hjälper mig att förändra… <3 Kram

  3. stina

    Självklart att jag nominerade dej och din blogg! Har följt den ett bra tag nu och jag måste säga att du är helt fantastisk! Det skulle vara så roligt att faktiskt få träffa dig på riktigt någon gång! Min motivering:
    ”Emma är en stooor inspiration för alla som vill leva ett hälsosamt och balanserat liv. Hon är äkta och genuin och har superbra tips och för att inte tala om recepten! Yum:)! Jag följer själv bloggen och hoppas att även fler kommer göra det och att hon vinner tävlingen för det förtjänar hon verkligen! Go emma!” Nåt sånt skrev jag och menar varje ord! Önskar dig lycka till och fortsätt med ditt bra arbete! (Vet att du varit sjuk och… är själv det.. men har svårt med motivationen och ’modet’ så om du vill skulle du gärna få skriva typ i ett inlägg om HUR du gjorde, tänkte och Vad som motiverade dig och gav dig modet och kraften, viljan att ta dig ur sjukdomen (för av min erfarenhet krävs det en del mod oxå) och hur lång tid det tog? ) Ha det så bra Kram!

    1. Emma

      Tack snälla Stina 😀 Vilken fin nominering, det värmer att läsa <3 Hoppas du får en fin helg och att jag får chansen att träffa DIG en dag! Tar åt mig av ditt önskemål och klurar på ett inlägg! Kram

  4. Fanny

    Gjort! Såklart en nominerar underbar blogg som din. Det är det minsta vi läsare kan göra som tack för allt fantastiskt du ger! 🙂

  5. Josefine

    ”Emma är verkligen en förebild när det kommer till bloggare! Med grymma och inspirerande texter och recept lyckas hon sprida en positiv syn på träning, kost, hälsa och inte minst på livet. Det jag älskar är att hon skriver om både upp- och nedgångar. Precis som i alla andras liv är det ibland toppen och ibland mindre bra. Det visar på mycket mod och öppenhet från Emmas håll och sprider verkligen en sund helhetsbild.

    Ingen press eller hets, bara massor av pepp, fina texter och bilder. När det kommer till bloggar finns det ingen annan blogg jag hellre läser!”

  6. cattis

    hej! hittade precis din blogg och blev så glad över alla tips på efterrätter och godis som fortfarande får vara just det även fast de är nyttiga. blev liksom inte ledsen för godiset jag äter utan bara sjukt inspirerad av alla enkla tips man kan använda istället. så himla bra, tack!

  7. Henrietta

    Nominerade och insåg att du förtjänar att läsa motiveringen: ”För sundhet, glädje och inspiration. För ett helhetsperspektiv och betonande av att vi alla är olika. För fina bilder och personliga texter. För att Emma får mig att tycka om livet och mig själv!”
    Tack och keep up the good work!

stats