Emma Barremyr

God morgon med blåbärssmoothie!

God morgon ♥

Regnar det hos er också? Här är det riktigt ruskigt ute och regnet smattrar för fullt mot fönstret. Det gör det såklart extra mysigt att sitta inne under filten framför tv:n med frukosten i högsta hugg. Jag har sen en dag full med PT-onlinejobb framför datorn så att vädret spökar sig lite är inte mig emot.

Igår kväll hade jag lillasyster Julia här som sällskap. Älskade syster! Jag är så glad och tacksam för att jag iallafall har ena lillasystern här i stan, dessutom som granne. Bättre kan det ju inte bli 🙂 Vi hade en riktig tjejkväll igår då vi lagade mat, såg på The Notebook, åt lite chokladmoussetårta och avslutade kvällen med Biggest Looser. Kramar och närhet från en av de som betyder mest här i livet för mig. Viktigt att ta vara på tiden ♥

Idag tog jag mig sovmorgon då jag kände att jag behövde få sova ut. Skönt med jobbet hemma och att jag kan styra tiden själv såna här dagar! Frukosten som sen hamnade i magen bestod utav en blåbärssmoothie och två frallor med ost och avokado (nya favoriten här, hehe).

IMG_0525

IMG_0514

 

Ingredienser:

Mixa alla ingredienser till en fluffig smoothie! Jag toppade sen min med chiafrö och bipollen.

 

IMG_0519

IMG_0524

 

I eftermiddag kommer en vän hit och äter middag med mig, sen kommer vi trotsa regnet för en kvällspromenad för att kunna komma hem och krypa ner i soffan med en tekopp! Det kommer nog bli en bra onsdag det här, trots regn 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie Persson

    Jag älskar din blogg!! Jag och min sambo försöker båda att bli mer nyttiga och äta rätt och framförallt tränar vi mer och mer nu – din blogg med all mat inspirerar oss. Nu är de ju främst jag som står för allt som heter bakning och matlagning hemma men han är den stora betygsättaren 😉 Tack för bra tips!!

    1. Emma

      Vad GLAD jag blir! Så roligt att få inspirera er läsare 🙂 Tack för din kommentar, den värmer! KRAM

  2. Linda Assarsson

    Här i Stockholm är det mulet, men inget regn..
    Jag ska mysa med frukost nu, efter en start på dagen med morgonjogg och hemmafix!
    Underbart att vara ledig en dag mitt i veckan som jag är idag, lyx!!
    Sååå god frukost du fixat! Finns receptet på brödet i bloggen?

    Ha en fin dag!

    Kram Linda

    1. Emma

      Skönt med uppehåll 🙂 Hoppas du fick en mysig frukoststund, det är verkligen lyx att kunna vara ledig en dag mitt i veckan. NJUT!

      Receptet på brödet kommer lite senare idag! Kika in då 🙂

      Kram

stats