Emma Barremyr

Skärtorsdag!

God morgon sötnosar ♥

Det är skärtorsdag idag och påskhelgen har börjat! Själv går jag av ett 24-timmarspass för en dag i ledighet. Det blir såklart lite PT-onlinejobb, men i övrigt är jag ledig och kommer ägna mig åt annat roligt som inte involverar jobb. Lika viktigt som det är att ha en balans mellan träning och vila är det viktigt med balans mellan jobb och ledighet 🙂

Annat roligt än jobb var det, och till exempel så kommer jag börja dagen med egentid i skogen. Jag planerar att springa ett tufft terrängpass i Valberget. Och inte vilken bana som helst, utan hårda milen. Jag tänker mig att det blir ett pass med naturliga intervaller. Långa, jobbiga backar och sedan återhämtning nedför! Jag har längtat!

Och taggar för terrängpass, det gör jag med grötfrukost!

Dadel- och banangröt: koka ihop 1,5 dl havregryn, 1 tsk chiafrö, 2 klippta dadlar, 1 krm vaniljpulver, 1 nypa salt, 2,5 dl vatten. Rör sist i 1/2 mosad banan. Häll upp gröten i en tallrik och servera med resten av bananen, blåbär och riven kokos! 

En söt underbar gröt, och till det är stor latte!

Senare idag har jag tid hos frisören. Håll i er nu, men jag har inte klippt mig sen i maj förra året. Tiden har liksom sprungit ifrån mig samtidigt som jag inte prioriterat att lägga tid och pengar på varken hår eller annat som piffar upp. Att sminka mig har varit typ det tråkigaste som funnits och hästsvans med fläta har varit standard. Men nu känner jag att jag vill ha en förändring. Jag längtar efter att få känna mig fräsch i håret, uppiffad av lite smink och klädd i en ny topp! Ja, våren är här!

Så, terrängpass, frisören och sen grillfest hos syster ikväll!

Jag ser fram emot hela dagen som jag vet kommer ladda med energi!

Stor torsdagskram till er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats