Emma Barremyr

Tillbaka i längdspåret!

Hej ♥

När jag var yngre var det gymnastik och skidor som var de största intressena för mig. Det var mycket träning och tävling och till slut tvingades jag att välja EN sport som jag ville satsa på. Jag valde gymnastiken och skidorna hamnade på hyllan. Den enda skidåkningen som blivit av de senaste 10-12 åren har varit i form av utförsåkning då det är det som varit roligast. Dessutom har jag inte haft några längdskidor att åka på då jag för länge sen växte ur mina och inte haft råd att köpa nya (inget jag prioriterat iallafall).

När vi var i Idre förra året fick jag dock upp kärleken för längdskidorna igen och blev därför himla glad när jag fick födelsedagspengar till att köpa egna skidor! Det kan vara bra att ha, för nästa år funderar jag på Tjejvasan – eller kanske till och med en hel tjejklassiker?

Dagens pass blev en runda på 7 km uppe i Valberget här i Torsby. Det snöade och blåste snålt, men var skönt ändå! Jag behöver nog bättre kläder och lär införskaffa riktig skidutrustning och vindtäta byxor om jag ska fortsätta åka, men det får vänta till nästa lön!

IMG_9272

IMG_9266

IMG_9247

Skön njutning i vitt puder!

Lillasyster Lina var också med och körde, men hon drog ifrån mig och mamma ganska snabbt. Min kondition är inte den bästa för tillfället eftersom jag i stort sett inte tränat någon konditionsträning alls sen i september. Det känns lite tungt, men jag kan välja att se det positivt – nu har jag något att kämpa med, en form att komma tillbaka till och en kondition som ska förbättras!

Heja!

IMG_9276

Och vad skönt det är att komma in efter att ha varit ute i kylan. Duscha, hoppa i onepiecen, dra på raggsockorna, äta lunch, krypa upp i soffan och dricka te som värmer upp kroppen. Vintern är himla mysig hörrni!

Nu ska vi laga mat och ha fredagsmys! Hoppas ni får en fin kväll ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats