Emma Barremyr

Kilimanjaro dag sju – lördag

Sista dagen blev en väldigt kort dag! Det kändes lite vemodigt att packa ihop och äta frukost i tältet för sista gången – som vi skulle sakna de fantastiska dagarna på Kilimanjaro och vårt underbara team med alla härliga killar!

IMG_7634

IMG_7635

Nej det är inte ni som ser suddigt, bilderna på hela gänget blev tyvärr väldigt suddiga…

Efter frukosten idag delade vi ut dricksen och därefter dansade och sjöng killarna två afrikanska sånger som de alltid sjunger efter en vandring på Kilimanjaro – ett fantastiskt avslut med mycket glädje innan vi påbörjade dagens vandring som idag bestod av en fin terräng nedför i regnskogen. 8 km och 1500 höjdmeter gick vi ner och kom efter ungefär 2,5 timmar ner till gaten där vi tilldelades diplom innan vi kördes till hotellet i Arusha.

IMG_7637IMG_7641

IMG_7642

IMG_7654

Om det var skönt att komma till hotellet? Fasiken, så skönt det var! En lång dusch, en mjuk säng, samtal hem och en pool. Det var gött vill jag lova! Så låg vi där och tänkte tillbaka på gårdagen. Hade vi verkligen varit upp på Kili? Nu i efterhand känns det som en fantastisk dröm och jag måste nästan nypa mig lite i armen och säga att ”ja Emma, du klarade dig till toppen på Kilimanjaro” – och ja det gjorde jag, det har jag ju bildbevis på om jag någon gång skulle tveka 🙂

Det var min berättelse om vårt Kilimanjaroäventyr och jag är glad att ni är så många som uppskattat den! Tusen tack för alla fina kommentarer jag fått! Nu återstår bara safarin och Zanzibar som jag också gärna vill dela med er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Indy

  Vilken underbar läsning. Jag ska göra samma resa i oktober och jag håller tummarna att jag lyckas ta mig ända vägen upp 🙂

 2. Elin

  Det var jättekul att läsa om den här resan! Jag blir riktigt avundsjuk och hoppas att jag själv någon gång kommer att få uppleva något liknande.

 3. Maria

  Underbar läsning Emma. Gjorde mig både sugen och avskräckt … Jag gillar vandringar men inte höga höjder tyvärr. Modigt gjort att våga fortsätta trots att man mår dåligt. Vet inte om jag hade gjort det tyvärr.
  🙂

 4. BoBo

  Hej på er, jag och en vän har bestämt att vi skall bestiga Kilimanjaro så vi har följt eran resa.
  Vill bara säga att det har varit spännande och farsinerande. ha de nu så gott

stats