Emma Barremyr

Grön snart på dagen!

God morgon vänner ♥

Veckorna susar förbi i rasande fart och vi är nu inne på januaris sista dag. Det känns knäppt (vart tog januari vägen?) samtidigt som jag välkomnar februari med öppna armar och hoppas att det blir en månad där vi får fortsätta att njuta av vinter samtidigt som ljuset smyger sig tillbaka om dagarna! Igår var det ljust ända till fem – visst är det skönt att vi redan märker skillnad? Det står inte på nu förrän vi har långa ljusa dagar igen!

Vad har jag pysslat med de senaste dagarna då?

Jo i onsdags gjorde jag ett 13-timmarspass på jobbet, slutade vid nio på kvällen och gick hem och sov för att sedan återvända till jobbet klockan åtta på torsdag morgon för ett 24-timmarspass. Jag slutar alltså snart efter att ha sovit natten här på jobbet.

Jag har precis druckit min gröna morgondrink (chlorella+citron+vatten) som jag gör varje morgon för att rena mina tarmar och min lever från gifter. Chlorella och citron basar upp kroppen och har en detoxande effekt och är därför en perfekt start på dagen!

 

 

Som jag skrivit tidigare använder jag mig av Helhetshälsas chlorella då jag tycker den har den godaste smaken. Den finns att köpa här <– (klick).

Nu ska jag ta mig en kort promenad hem (till mamma och pappa) för att äta frukost i soffan innan fredagen drar igång! Förmiddagen kommer bestå av jobb med PT-online och i eftermiddag blir det såklart lite fredagsfys innan fredagsmys. Jag ska nämligen inviga mina nyinköpta längdskidor med en tur i spåret tillsammans med mamma. Det ser jag fram emot!

Hoppas att ni får en grym fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  hej!

  Jag undrar ungefär hur mycket spirulina du blandar i? en tsk eller mer?
  och när jag för en gångs skull kommenterar så måste jag även passa på att berömma dig för fantastiska recept, motivation och en härlig skildring av Kilmanjaro! Kör hårt!

  1. Emma

   Hej Johanna! Tack för din kommetar 🙂 Vad roligt att du gillar mina recept och Kilimanjaroberättelse! Vad gäller spiruelina (jag använder dock chlorella, men de är likvärdiga) så började jag med 1/2 tsk om dagen för att successivt öka till ca 1 matsked. Att börja med för mycket kan vara lite väl påfrestande för tarmarna, så ta det lugnt och öka dosen stegvis 🙂

 2. Matilda

  Hej hej! Du har en jättebra blogg, tack så mycket för att du skriver den 🙂 Undrar lite över skillnaden mellan Chlorella och Spirulina, och om du provat spirulina och dess smak? Har tänkt testa något av dem, men eftersom de kostar en del så vill man vara säker på användning och funktion. Har googlat och så, men det är en djungel av information och alltid roligt att få input av en konsument också.

  Ha en fin helg nu!

  1. Emma

   Hej 🙂 Chlorella har en mer utrensande effekt, men annars ä de ganska likvärdiga vad jag har hört 🙂 När jag skulle köpa så rekommendera de mig chlorellan för att den var lite bättre 🙂 Och jag rekommenderar den vidare 🙂

stats