Emma Barremyr

Lets go tapas!

Hej vänner ♥

I lördags hade vi några vänner på besök och för att fira lördagskvällen på bästa sätt ställde vi till med ett tapaskalas och kunde sedan sitta och plocka, äta, umgås, njuta och bara vara i flera timmar!

Det här med att umgås och äta plockmat måste vara ett av de bästa påfunden någonsin! Att jag dessutom fick stå i köket och pyssla i några timmar under eftermiddagen gjorde det hela ännu bättre!

För mig hade inte lördagen kunnat sluta på ett bättre sätt.

Varsågod att ta del av vår tapaskväll i bilder!

IMG_9161

IMG_9154

IMG_9155

IMG_9159

IMG_9162

IMG_9163

IMG_9165

IMG_9169

IMG_9170

 

Brieost, honungsmelon med parmaskinka, vindruvor, physalis, passionsfrukt, rödbetssallad med chévre, pinjenötter och honung, räkor, oliver, nötter, bönchips, hemmagjoda sötpotatis- och rödbetschips, avokadoröra, bruschetta med vitlök, pesto och tomat, bröd, hallonvatten och blåbärsvatten.

 

Vad brukar ni ha på erat tapasbord?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Tapas är toppen!
  Jag vill ha vitlöksstekta champinjoner, quesedillas fyllda med färskost, tzatsiki, grillad halloumi, grekisk sallad, melon, grillad toast med getost, honung och pinjenötter. MUMS!!
  Finns det plats i magen så passar en kladdkaka fint efter tycker jag 🙂

 2. Alexandra

  Bli dina sötpotatis chips knapriga? För mina bli oftast mjuka… Vad skiva du isf upp med och hur mycket och hur länge i ugnen?:)

  1. Emma

   Ja de brukar bli jätteknapriga, men det gäller att ha dem i ugnen tills de är riktigt ”torra” (har du dem inne för kort tid hinner inte allt vatten försvinna och då blir de mjuka). Jag brukar använda osthyveln och skiva dem med, men jag har dålig koll på hur länge de får vara i ugnen… det varierar lite, men jag har ugnen på 100 grader och det kanske tar runt 1-2 timmar 🙂

  1. Emma

   Ja det är verkligen mums och går att variera så mycket 🙂 Bra sysselsättning när man träffar tjejerna också 🙂

stats