Emma Barremyr

25 år och överraskad

Hej vänner ♥

Jag vill börja med att säga att alla inlägg som publicerats när jag varit borta har varit ”inlägg i repris” för att jag ville att ni skulle ha något att läsa när jag var borta. Det innebär att alla inlägg som kommit upp är inlägg som redan publicerats en gång förut, men det var inte alla som förstod det har jag insett. T.ex. så var inlägget om löpningen i fredags tänkt som ett inspirationsinlägg till löpning, för självklart var jag inte ute och sprang, utan satt på flyget hem. Men nu vet ni – ni som undrat!

Fasiken så skönt det är att vara hemma igen måste jag säga – och till riktig vinter dessutom! I och för sig så är jag inte riktigt hemma än – helgen har tillbringats hos mamma och pappa och inte förrän nu sitter jag på tåget ner till Karlstad. Det är över en månad sen jag var hemma i lägenheten och det ska bli så fantastiskt att få landa och komma tillbaka till vardagen igen.

Igår fyllde jag 25 och blev ordentligt firad med en överraskningsfest av både familj, släkt och vänner! Och jag blev verkligen överraskad!

Jag kom hem i fredags kväll och efter en middag med familjen somnade både jag och Pelle bums och sov som två stockar efter att ha varit på resande fot i över 34 timmar utan sömn. Igår väcktes jag av skönsång och paket på sängen som sedan följdes av en frukost med familjen. Mamma hade kokat gröt och gjort en smarrig smörgås med ost, avokado och rökt rådjurslår som smakade så himla bra. Ni anar inte vad jag saknat mina älskade frukostar – tacka vet jag hotellfrukost, men INGET slår min egen frukost. PUNKT. Och mamma vet vad jag vill ha!

Efter frukosten blev jag utkörd ur huset. Jag förstod ju att det skulle komma släkt och fira mig, men inte att HELA släkten och att även mina älskade vänner skulle dyka upp – det blev en riktig överraskning! Under tiden som allt förbereddes hemma tog jag och Pelle en sväng på byn för lite shopping, hälsade på mormor vid graven och körde sedan ett träningspass på gymmet innan vi vände hemåt igen. Jag visste fortfarande ingenting då utan kom hem till ett kök fullt av mat och dukade bord. Vid fyratiden började det droppa in massa nära och kära och jag blev så glad att det var så många som kom och firade mig!

Mamma hade kokat världens största gryta med gulaschsoppa, bakat focaccia, gjort snittar, sallad, räkor och lite annat plock! Till efterrätt blev det en smarrig marängtårta, men även en raw tårta eftersom det var jag som fyllde år och jag hade önskat det 🙂 hihi.

Jag fick också massa fina presenter, bland annat en torkugn av min älskling och svärföräldrarna, en spiralizer (ÄNTLIGEN kan jag göra grönsakspasta) av mamma och pappa och en matberedare (tillhörande min hushållsassistent) av mina systrar. Att jag har mitt hjärta i köket de vet alla och nu kommer jag kunna ge min mat ännu mer kärlek med så mycket leksaker! Som jag längtar 🙂 Enda tråkiga är att jag inte fick med mig mina presenter till Karlstad idag, utan måste vänta till helgen då syster Lina kommer ner till stan med bil, men jag får klara mig!

Men det var så mycket fina presenter att jag är alldeles varm av lycka!

TACK ♥

Nu kommer resten av den här söndagen att gå till förberedelser inför veckan. Jag har mycket jobb som ska göras, och jag riktigt längtar efter att få sätta igång! Jag älskar min vardag och mitt jobb och ibland är det riktigt bra att åka bort en tid för att få längta hem – det gör ju att en uppskattar vardagen än mer (även om jag försöker uppskatta den varje dag). Tvätt, handling och en del matlagning står på schemat, men först ska jag sätta mig med en middagsplanering för veckan, åh – SVENSK MAT ♥ Tro inte att vi ätit dålig mat på resan, nej det har varit helt fantastiskt gott, men återigen – jag lever och äter på ett sätt som jag älskar och att få komma tillbaka till ”mitt riktiga liv” med allt vad det innebär känns fantastiskt! Hihi.

Jag kommer berätta mer om resan, visa bilder osv bara jag har fått landa! Ni är så många som frågat och undrat över olika saker och jag kommer därför ha en frågestund snart där ni får chansen att ställa frågor om resan, men ni får hålla ut en liten stund till!

Ha en fin söndag så länge mina vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Tack 🙂 Jag har inte hunnit testa matberedaren än, men själva hushållsassistenten är jag jättenöjd med, används massor här hemma 🙂

  1. Linna

    Stort grattis och välkommen hem!
    Har just börjat att göra smoothies och skulle gärna ha lite tips på olika bra saker man kan ha i en smoothie 🙂
    Tack för en bra blogg!

  2. Frida

    Hej och GRATTIS! 🙂

    Jag har en liten fråga 🙂 Jag har börjat göra fluff i massor, så sjukt gott, men vad ska jag göra med alla äggulor som blir över, känns tråkigt att slänga dem!

    /Frida

  3. Ellinor

    Än en gång – stort grattis!
    Bättre födelsedag än så kan man knappast önska sig. Fint att ha alla nära och kära omkring sig. Så många fina presenter sedan – det var du mer än värd!
    Hoppas att du får en fin söndag.
    Kram

stats