Emma Barremyr

Hälsogodis någon?

Hej fina ♥

Jag passade på att beställa hem lite godsaker från Råvarubutiken sist de hade rea. Tipsade även er om en hel del godsaker – vad det någon som fann något gott?

Av någon anledning hamnade mitt senaste paket hemma hos mamma och pappa i Torsby och jag fick därför vänta extra länge på att få öppna det! Men ni vet – den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Och vilken lycka det är att få öppna ett paket, trots att man egentligen vet som finns inuti, hihi 🙂 Den här gången låg det bara massa godis i paketet, och en burk salt.

 

IMG_6937

IMG_6940

 

Mitt paket den här gången bestod av massa hälsogodis, bland annat fyra ombars, tre paket grönkålschips, en burk rawtella, himalayasalt och chokladdoppade mullbär.

Alltså, chokladdoppade mullbär – vilken munporr det är!!!! SÅ JÄKLA GODA! Jag älskar mullbär – söta, kolaktiga, sega torkade mullbär. Tänk dig dem med lite rå choklad på! Finns nog inte mycket som slår det!

Grönkålschipsen har jag också hunnit provsmaka och nästan äta upp 🙂 De är ett riktigt gott tilltugg att smaska på till maten eller till fredagsmys och finns i flera spännande smaker, jag testar bland annat wasabi/ vetegräs, kakao/ kanel och rödbeta/ acerola.

 

IMG_6941

IMG_6944

 

Ombars är mjölk och glutenfri rå choklad pimpande med hälsosamma bifidusbakterier som är bra för magen. De finns i massa olika smaker och är himla krämiga och goda. Krämigheten kommer från rå kokosgrädde och sötman från ljuvligt kokossocker.

Jag beställde hem smakerna:

De två sistnämna verkar vara slutsålda, men jag kan även tipsa om kokoschokladen <– (klick), den är himmelskt god!

 

IMG_6947

 

Rawtella är en rå, söt hasselnötskräm med kakao som bara är så himla god att äta precis som den är, men funkar också att använda som topping på det mesta för extra lyxighet. T.ex. på gröt, pannkakor, muffins, mugcakes, frukt, glass mm. Den är MUMMA!

Himalayasalt – ett bättre alternativ till raffinerat bordssalt som du kan läsa om här <– (klick).

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sally

    Å så mkt smartigt. Kale chips är jättelätt att göra själv (pch eftersom de går åt så snabbt så är det en stor vinst ekonomiskt, hehe) skär bort stammen, skär bladen i mindre bitar, massera in lite olja och valfri krydda. Sprid ut på bakplåtspappersklädd plåt och torka i ugnen på 50 grader i typ 1h. Öppna och vädra ibland och rör om. Förvara i tät plastburk. Så mkt gott!!

  2. Anonym

    Hej!
    Jag är en tjej som länge har varit underviktig och tränat väldigt mycket. När jag började i en högre klass i skolan kände jag mig liten och tanig så jag försökte lägga på mig lite kilon. Jag började äta mer men nu känner jag att det går för långt. Jag äter mycket mer än vad jag borde och min träningsmotivation är helt borta. Skulle du kunna ge mig något tips så jag kan komma på rätt spår igen?
    Ps. Tycker om din blogg jättemycket!

stats