Emma Barremyr

Julkappstips!

Hej vänner ♥

Julpaket till dig själv? Eller kanske någon annan? En fin korg med härlig hälsokost är en perfekt julklapp både till dig själv, en vän eller kanske en familjemedlem. Ätbara saker är alltid uppskattat och hälsosamma sådana passar ju utmärkt som julklapp 2013 – hälsoåret! Jag har suttit och kikat ut en hög med massa roliga och bra produkter till er att lägga i paketen under julgranen!

 

IMG_0949 - Kopia
Förra årets pepparkakshus!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej!

    Jag tänkte om du skulle vilja skriva ett inlägg om just ”en ätardag i veckan” vad du tycker om det om syftet är att gå ner i vikt? bra eller dåligt? Kan det påverka ens viktnedgång, eller kan det vara bra för kroppen att få i sig en godispåse en lördagskväll? jag skulle gärna vilja veta vad du anser om detta. Jag vet att det är många unga tjejer som har stor ångest kring denna fråga. Man får ångest direkt man äter något? skall det behöva vara så? Vore kul att få höra dina ord, du som är så klock och bra på alla sätt. En stor förebild för mig! Keep it up girl!

  2. Sandra

    Tack för tipsen, massa bra! Det känns bättre att ge bort förbrukningsvaror än materiella ting, som man inte ens vet om personen i fråga vill ha.

    Måste även berömma dig för din fina attityd. Tycker många bloggare är snäsiga och självgoda, men du är verkligen genomsnäll och svarar så vänligt på kommentarer. Tummen upp!

stats