Emma Barremyr

Tack ♥

Hej vänner ♥

Ni är så fina och jag blir så glad av era värmande ord. Kan inte tacka er nog och beskriva hur otroligt roligt och värdefullt det känns att skriva i den här bloggen! Tack, tack, tack ♥

Det jag vill påminna er om är att det inte är allt jag gör som gjort mig stressad, utan det är allt resande, att ständigt leva i en packad väska och att jag varit så skadad. Kanske har jag även ”jobbat” lite för mycket. Just träning, matlagning och bakning är avkopplande för mig – något som jag mår riktigt BRA av och som får mig att stressa ner. Att sen få dela det med er här på bloggen är bara roligt! Bloggen är viktig för mig och jag ser det inte riktigt som ett jobb, utan det är för mig ett intresse, precis som andra har andra intressen. Alla människor är olika och är det någon som är inne på bloggen och mår dåligt över att läsa om saker som JAG tycker om att göra tycker jag inte att ni ska läsa här. Jag försöker dagligen signalera sunda budskap som har med hälsa att göra och sprida inspiration till matlagning, bakning och träning för att ni också ska må bra! Sen vill jag även påminna er om det här <– (klick) inlägget, viktiga ord!

 

Fika i form av mandelpepparkakor med brieost och citronte

 

Idag har varit en väldigt skön dag! Jag känner att kroppen mår bättre efter förra veckans sängliggande – det behövdes med andra ord och ”förkylningen” och febern som suttit i så länge är som bortblåst. Dock känner jag stressen i axlarna och att jag behöver fortsätta vila mentalt. Efter en lång, lång sovmorgon följde en lång frukost med mamsen och papsen, fika på det, en långpromenad med mamma och nu lite yoga innan jag avslutar kvällen med ett varmt bad och pepparkaksbak ♥ Kvalitetstid kallas det!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viccy

    Helt rätt! Fortsätt att ta hand om dig och lev här och nu. Fullt fokus på vila och återhämtning! Gör sånt som Du känner att Du mår bra av – mera ”Emma-tid” helt enkelt! 😉

    Kramar!

  2. Erica

    Hej Emma! Jag har en fråga jag hoppas att du kan svara på, gärna i email eller i ett inlägg, då jag inte har någon blogg. Jag har nu tränat i cirka 3 månader, och under de månaderna ätit relativt ”clean” (Ätit något sött en dag i veckan). Jag har dock inte sett något resultat, visst jag har fått lite muskler, men kroppen har varken blivit mindre, format om sig eller förlorat något kilo. Vet du vad anledningen kan vara? Kan det vara just de gångerna jag faktiskt ätit något sött? Jag skulle väldigt gärna uppskatta svar, tack i förhand!

stats