emmabarremyr

Emma Barremyr

Möt Helena – en av mina grymma PT-onlinekunder

Hej vänner ♥

Här kommer några ord från Helena, en av mina grymma PT-onlinekunder som kämpat fantastiskt bra med både kost och träning under hösten!

Låt er inspireras 🙂

Jag har alltid tränat men under de senaste åren har jag tappat motivationen och strukturen i min träning. Jag körde något styrkepass eller gruppträning på gymmet, simmade ibland men jag kände aldrig att jag fick någon rutin på träningen. När jag inte hade någon rutin på min träning så kunde jag inte se några resultat och allt blev ganska ångestladdat. Maten var något som blev negativt och jag upplevde alltid att jag åt fel trots att jag egentligen inte åt onyttigt. Under sommaren hade tankarna om en pt väckts. Jag testade en pt timme på gymmet men kände att det gav mig för lite, för att vara så dyrt. Jag behövde hela paketet på ett annat sätt än vad en timmes pt kunde ge. Jag började kolla runt på internet och bland mina vänner tills det att min kusin tipsade mig om Emma.

Jag tog kontakt med Emma i slutet av sommaren. Jag fick ett otroligt positivt bemötande och kände på en gång att detta var helt rätt för mig. Jag bestämde mig för att ”go-all-in” och köra 10 veckor med Emma. Jag hade som mål att få rutin på min träning och få ordning på kosten. Hon anpassade ett träningsprogram som passade mig och mina önskemål. Jag körde fem pass i veckan, tre styrkepass, ett pass med löpning, ett pass i simbassängen och resterande dagar blev det promenader. Alla träningspass finns på en hemsida, där man registrerar de träningspass som man har utfört för att sedan skriva en träningsdagbok som Emma sedan gav feedback på, varje dag! Att få skriva ned vad jag har tränat, hur det har gått och vad jag har ätit har varit viktigt för mig. Att sedan få individuell feedback av Emma har gett mig väldigt mycket, man kommer inte ”undan” på samma sätt och man bara vill iväg och träna när man möts av hennes peppande ord. Denna feedback har fått mig att ta mig iväg på träningen de dagar som motivationen har varit i botten.

Jag är otroligt tacksam för att jag har fått möjligheten att samarbeta med Emma. Hon är en fantastisk tjej med ett engagemang som är helt otroligt. Hon har peppat mig att ta mig över hinder som jag inte trodde var möjliga att uppnå. Hon har gett mig de verktyg som jag behövde för att ta min träning vidare och få träningen till den naturliga del av livet som jag ville ha. Tack vare Emma så har även kosten blivit en positiv del i mitt liv istället för en ångestladdad del som det var förr. Så om just du funderar på att ta steget och anlita en PT så kan jag varmt rekommendera Emma. Hon kommer att hjälpa dig till en förändring inom både träning och kost som fungerar hela livet.

image (7)

/ Helena, 10 veckors kost och träning.

 

Och STORT TACK till dig Helena, du är en fantastisk tjej som kommer komma långt med din härliga inställning och ditt jävlar anamma! Heja 🙂

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats