Emma Barremyr

Tisdagsfrukost

God morgon ♥

Tisdagen inleddes med ytterligare en välbehövlig sovmorgon och jag prioriterade återigen bort träning. Jag hade en halvkrasslig dag igår och den lätta feberkänslan hänger i (jäkla vaccinspruta). Jag längtar efter träning så jag håller på att bli tokig. Så lite som jag tränat den här hösten har jag nog inte gjort sen jag var ute på mina långresor. Fast det känns ganska skönt ändå för jag mår inte dåligt som i ”ångest” och nojar inte för att gå upp i vikt, eller äter mindre bara för att jag inte tränar – istället tar jag hand om kroppen och njuter på andra sätt än av träning. Jag är fri och äger mitt liv – det är så jäkla skönt! Men nu hoppas jag bara att jag kan bli bra någon gång, så jag får komma igång med träningen igen och känna mig stark och uthållig (för det gör jag INTE nu).

Dagens frukost – pepparkaksgröt med mandel och banan- och blåbärsfluff och pepparkaksgranola – intogs i soffan med världens bästa sällskap ♥

 

IMG_6690

IMG_6686

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1,5 dl havremjölk
  • 1/2 dl äggvita (eller 1 ägg)
  • 1 msk mandelsmör
  • 1 tsk pepparkakskrydda
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk chiafrö
  • En nypa salt

Blanda ihop havregryn, chiafrön och kryddor i en kastrull och häll på havremjölk och äggvita. Låt svälla i några minuter (gör under tiden fluffet). Blanda i mandelsmör och koka ihop till en krämig gröt. Servera med fluff och pepparkaksgranola <– (klick).

Recept på blåbärsfluffet hittar du här <– (klick).

 

IMG_6689

 

Idag blir det jobb med PT-online för hela slanten innan jag får besök av Ellinor, som ska göra en intervju med mig  i eftermiddag.

Trevlig tisdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats