emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej igen jobbhelg!

God morgon ♥

Idag börjar en lång jobbhelg för mig. Jag har ett 13-timmarspass framför mig idag, 26-timmarspass fredag till lördag och sen ett 24-timmarspass söndag till måndag! Mycket jobb kanske kan tyckas, men för mig är det nästan lite avkoppling att komma till jobbet som personlig assistent i Torsby. Tempot är väldigt lågt till skillnad från livet som företagare och dessutom får kroppen också vila då det inte är så fysisk krävande!

Men eftersom jag har svårt att sitta still och gärna börjar mina jobbdagar med lite fysisk aktivitet hade jag tänkt starta med en morgonpromenad idag – första morgonpromenaden på evigheter, men jag ställde in den då jag var för trött (kunde sovmna igår kväll av någon anledning?), så jag passade på att sova istället (sömnen är viktigast – men dålig sömn är det bara dumt att pressa kroppen) precis som jag gjort de senaste veckorna – lyssna på kroppen är viktigt och den här tröttheten jag haft har inte varit “lathet” från min sida – så väl känner jag min kropp! De senaste dagarna har jag dock fått tillbaka energin igen vilket är skönt då jag längtat som en tok efter träning! Skönt också att kunna gå igen efter cykelolyckan förra veckan! Jag gör ett nytt försök imorgon och hoppas att jag somnar tidigare ikväll 🙂

Nu – påfyllning med frukost. Det blev kokoschiagröt idag igen – det är så perfekt när man har bråttom eftersom man kan förbereda allt kvällen innan! Idag var det bara att plocka fram och servera med en hackad persimon, mums!

Nu ska jag springa iväg på jobb! Hoppas ni får en fin torsdag!

Ps. jag har fixat ett tidsinställt kostrelaterat inlägg till er som kommer upp i eftermiddag. Ds.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Vad är det du jobbar med som har så långa pass? 🙂

    Föresten, förlåt så mycket för att jag svarar så segt… men TACK för ditt svar på mitt mail för ett par veckor sedan! (Om bröstmuskeln) Det klarade upp väldigt mycket och besvären försvann när jag använde armen som vanligt! TACK <3

stats