emmabarremyr

Emma Barremyr

En leverans med favoriter!

Hej vänner ♥

Igår kom ett efterlängtat paket på posten från Bodystore. Jag älskar att beställa därifrån – de är så otroligt snabba med leveransen och väntetiden är sällan mer än 1-2 dagar! Den här gången var det påfyllning av en del favoritsaker som gått åt den senaste tiden plus ett nytt provsmak = bipollen!

IMG_6303

 

Mungbönsfettuccine är pasta gjord på mungbönor. Den innehåller mycket protein, har lågt GI, är glutenfritt och ekologiskt. Dessutom får den toppenbetyg vad gäller smaken som jag tycker är ganska lik vanlig pasta!

Har ni testat?

 

IMG_6304

 

Carobpulver är malda carobbönor som är supergoda i olika bakverk. T.ex. carobbollar, mugcakes, chokladbollsröra med carob, proteinbars, eller plättar. Carobpulver är bland annat rikt på vitamin A, B1 och B2, niacin och mineraler och smakar lite kolaaktigt. Mums!

Bliss bar innehåller kallpressad choklad och vildskördade örter som förbereder både kropp och sinne för stressiga dagar som beskrivningen påstår. Fri från gluten och mejeriprodukter och smakar choklad. Bra som snacks!

Kokosolja från Biofood är hittills den billigaste kokosoljan jag hittat – 400 gram för 47:-, som hittat! Kokosolja används dagligen i mitt kök – till stekning, i smoothies, i bakverk mm.

 

IMG_6305

 

Bipollen tillhör kategorin superfood och innehåller i stort sett alla enzymer och coenzymer som kroppen behöver,  i en perfekt balans. Dessutom har man funnit 22 olika aminosyror i pollenet, de flesta vitaminer, många enzymer och flavonoider samt åtskilliga mineraler. Bipollen kan användas som tillskott, sötning och som dekoration på bakverk. Själv testar jag det för första gången och ser fram emot att få sällskap av det i min bakning!

 

IMG_6307

 

Quinoapuffar från Biofood. Ekologiska och rika på fibrer och protein. Används i granola eller som strössel på t.ex. yoghurt/ kesokvarg eller på/  i gröt. De är jättegoda!

Chiafrön – här har vi återigen ett riktigt superfrö! Ingen har väl missat dessa näringsrika små frön som är sprängfyllda med omega 3, protein, antioxidanter, järn, magnesium, kalcium och innehåller utöver det massa andra vitaminer och mineraler! Jag äter mest mina i gröt, antingen kokoschiagröt eller för att boosta den vanliga frukostgröten!

 

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Har ätit bipollen flera gånger. Gillar smaken jätte mycket. Men.. Börja som rekommenderat med en liten dos. Jag började nog med för mycket direkt och fick ont i huvudet och illamående i början. Slutade då och tog en paus och började sen lite smått med kanske 1/2 tsk på gröten då gick de fint. Nu kan jag nog äta hur mycket som helst!
  Enjoy!! Kram

 2. Julia

  Kokosfett och kokosolja är inte samma sak. Kokosfett är upphettad och har ingen eller mycket liten kokossmak. Kokosolja är inte upphettad till över 40 grader och har en tydlig kokossmak.

 3. Lydia

  Hej Emma! Skulle du äta glutenfritt även fast du inte hade IBS? Jag tänker på det ökade näringsupptaget t.ex.

 4. Alexandra

  Hej! Hur mycket betalar du för mungbönspastan, ha köpt dom i butik & där ha jag betalat mellan 35-45kronor. Ha dom någon leveranskostnad på bodystore?

 5. Johanna

  Hej! Jag håller på att klicka hem massa godsaker ifrån bodystore faktiskt, något jag inte får missa?
  Det jag tänkte på var jag vet att du har testat spagetti av svarta bönor, jag står nu inför beslutet mungbönsfettuccini eller svartbönpastan, vilken tycker du är godast? vad smakar dom?
  Kram

 6. Anna

  Hej Emma! Vad tycker du om just den sortens kokosolja? Är den bättre/sämre jämfört med de sorter du testat tidigare? 🙂

 7. Julia

  Jag åt en sån bar idag efter styrkepasset. God, men brownien är ännu godare.
  Chiafrön och carob är två favoriter för mig också. Brukar äta chiapudding innan träning för bättre uthållighet. Funkar jättebra.
  Din blogg är så himla bra. Den enda jag läser regelbundet, varje gång jag är inne på internet faktiskt. Efter en lång kamp mot undervikt har jag nu lyckats börja gå upp i vikt med hjälp av styrketräning. Du har hjälpt mig att få en friskare och mer avslappnad syn på mat och att hitta glädjen i träningen. Tack!

stats