Emma Barremyr

Blommor och frukostfat

God morgon ♥

På dagens frukostbord står en fin bukett med blommor som mamma kom förbi med igår kväll. En uppiggande blomma efter allt som hänt senaste tiden värmer och livar upp. Knät är nu bättre och jag kan gå ganska normalt igen och även böja på benet utan att det gör alltför ont. Det går framåt med andra ord och det gör mig glad!

Frukostfatet på bordet innehåller kokoschiagröt med blåbärsfluff, kiwi och persinmon!

Yummiiii!

IMG_6299

 

Kokoschiagröten är gjord på 1 dl krämig kokosmjölk, 1/2 dl vatten och 2 msk chiafrön – blandas ihop och får svälla över natten.

 

IMG_6291

 

Blåbärsfluffet är en elvispad äggvita som blandats med turkisk yoghurt, stavmixade blåbär (1 dl) och banan (1/2 frusen), 1 krm vaniljpulver och 1 tsk agavesirap.

 

IMG_6294

 

Bra start!!!

Idag ska jag inte iväg någonstans utan har en ganska lugn förmiddag här hemma med PT-onlinejobb framför mig. Eftersom mamma är i stan (sov hos lillasyster Julia inatt) ska jag passa på att få lite kvalitetstid med henne i eftermiddag. Jag var ute på shopping i lördags, men tänkte hänga med till Ikea och Bergvik som sällskap! Jag kanske hinner med ett träningspass för överkroppen också, jag känner att jag har energi idag – det vill jag utnyttja 😀

Hoppas att ni fått en härlig start på dagen mina vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken fin start på dagen och så härligt med färska blommor. Små, enkla medel som verkligen kan boosta humöret.
    Hoppas att du får en riktigt fin dag!
    Kram

stats