Emma Barremyr

Raw lasange från Yogobe

Hej ♥

Yogobe finns mycket mer än bara yoga som träningsform. Du kan t.ex. läsa om resor och event, få tips på böcker och film, kläder och utrustning, bra yogamusik och dessutom läsa flera bloggar om t.ex. hälsa och välmående, kost och recept mm. Jag hittar en hel del inspiration där och i söndags när jag satt och kikade igenom arkivet hittat jag ett recept på en raw lasange som jag blev himla sugen på att testa!

Det fick bli söndagsmiddag!

Enjoy!

IMG_6240

IMG_6249

IMG_6241

 

Du hittar receptet på lasagnen här!

 

Den var MUMS vill jag lova!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats