Emma Barremyr

Full fart och grötfrukost

God morgon ♥

Måndagen gick i ett och det kommer även tisdagen att göra. Full fart alltså och jag har därför börjat morgonen med lite andningsövningar (enda yogan jag kan göra för tillfället med ett handikappat knä) för att få en så bra start som möjligt på dagen! Tänkt vad mycket det kan göra att ANDAS!

Livet som egen företagare är rätt så härligt ändå. Jag bestämde mig för att beta av mailen direkt i morse och kunde därefter ta en lugn och mysig frukost i soffan efter det med en STOR tallrik gröt toppad med bananjordgubbsfluff och nutellasås! Nu ska jag straxt packa väskan och ta mig an dagens PT- och massagejobb i gymmet. Det följs sedan av några möten i eftermiddag innan jag ska hem och laga PUMPASOPPA till middag, muuuummmssss!

IMG_6256

IMG_6256

 

Gröten kokades i vanlig ordning på havregryn, chiafrön, vatten, vaniljpulver och en nypa salt (nya favoriten)!

Fluffet gjorde jag genom att elvispa en äggvita till ett fluff. Stavmixa ihop frusen banan och jordgubbar och blanda sedan ner i äggvitefluffet med turkisk yoghurt/ kvarg, vaniljpulver och ev. sötning.

Nutellasåsen är min egen nutella utblandad med lite havremjölk till önskad konsistens!

 

IMG_6257

 

Vad äter ni till frukost idag?

 

Kram Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats