Emma Barremyr

En rosa blomma som hjälper oss att besegra cancern

Hej vänner ♥

IMG_6078

 

Jag är väldigt förtjust i blommor och annat grönt. Det är vackert! Att köpa hem en blomma eller lite färska kryddor till helgen känns lyxigt och är något som får mig att må lite bättre. Det är trevligt med lite färg på omgivningen precis som det är trevligt med färg på maten tycker jag. Eftersom jag jobbar varannan helg uppe i Torsby blir varannan vecka väldigt kort, därför brukar jag satsa på måndagasblommor/ kryddor som får förgylla min vecka när jag är hemma i lägenheten.

Oktobers Rosabandet- kampanj är i full gång och jag har hunnit med att stödja på flera olika sätt, bland annat så har jag skänkt pengar, köpt ett rosa band och köpt en del av Icas produkter som stödjer cancerfonden. Den här veckan fann jag en vacker höststjärna på Coop, där en slant går direkt till cancerfonden. Perfekt! Jag fick min blomma och bidrog dessutom med en slant till cancerfonden.

Jag tycker det känns extra bra att köpa något där en del av pengarna går till något bra. Även om det bara är fem kronor i det här fallet så är det alltid något! Dessutom passar den rosa stjärnan bra fram tills det är dags för de röda stjärnorna (bara en månad kvar nu)! Hihi 🙂

IMG_6071

IMG_6070

 

På vilket sätt bidrar ni?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats