Emma Barremyr

Tröttheten är här

God morgon ♥

Jag är otroligt segstartad och så himla morgontrött just för tillfället. Trött på kvällen är jag också. Trött, trött, trött. Morgonpromenaden igår ställdes in – sängen var mer lockande, och morgonträningen idag blev också överhoppad. Även om träning ofta är bra är det inte alltid det bästa, nu var sömnen viktigare helt enkelt. Snos i sängen med min kärlek och sedan en lugn och mysig frukost framför Nyhetsmorgon kändes väldigt bra idag!

Det är konstigt det här med tröttheten varje höst. Är det någon mer som råkar ut för den? Jag måste påminna mig själv varje år att min kropp fungerar så här, att hösten ofta innebär en dipp med trötthet för mig (även om jag gillar hösten), men som snart blir bättre! November brukar vara värst, det är grått och mörkt, men när december kommer brukar det alltid bli bättre! Så nu längtar jag efter snö och vinter!

Till frukost idag blev det rostade kokosbröd med mosad avokado och örtsalt, en kiwi, hallokesokvarg med topping och en kopp te för min del. Gröt för Pelles del 🙂

Mysmorgon och vardagslyx i all ära, men nu är det dags att sätta igång med PT-online- och planeringjobb för nya PT-kunder – det jobbet som tar mest tid som PT, all planering! Men det är roligt, spännande och lärorikt! Det blir jobbrace hela förmiddagen fram till lunch då jag väntar finbesök från min ”PT-kompis” Jennifer och hennes lilla tjej Mira, wiiiieee bebismys ♥ Jag tänkte bjuda på mina pepparkaksmuffins <– (klick) som bara innehåller massa bra saker att de även funkar fint som ”fikalunch”. De får ni testa nu när det börjar nästa sig juletider igen (det är ju inte alls länge kvar nu och snart känns det till och med tillåtet att sätta på julskivan igen, som jag längtat)!

Hoppas ni fått en grym start på onsdagen och att ni känner er lite piggare än mig! Hihi.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna . P

  Känner verkligen igen det där med tröttheten nu på hösten! För mig är det som att någon bara drar ur en propp nu när det blir mörkare! All lust & ork försvinner! Från att ha vaknat av mig själv innan kl 6 på morgonen till att knappt kunna ta mig ur sängen vid 7… Det känns inte bra!

  För mig är det bara att dra ner på allt utom sömn! Orkar inte träffa lika mkt vänner, orkar inte hitta på så mycket på helgerna, orkar inte göra något direkt efter jobbet… Men i april e jag mitt vanliga jag igen 😉

  Hoppas du får en fantastisk dag! Kram!

 2. Angelica - Vardagsliv med LCHF

  Ja, jag är så trött hela tiden nu, blir nog det av mörkret. Jag vet att jag borde gå och lägga mig tidigare, men samtidigt är det så mysigt att sitta i soffan på kvällen med tända ljus. Det är ju också bra för själen. Men helst av allt skulle jag vilja sova till kl 8 på morgnarna… 🙂

 3. Sofie

  Angående tröttheten så är jag precis likadan för tillfället! Riktigt segt att stiga upp på morgonen. Hoppas att det är en övergående trend:) Förresten, tack för en fin blogg, alltid kul att kika in här! Toppen med alla recept som passar oss som är glutenintoleranta!:)

  Kram!

 4. Vickan

  En fråga. Då jag har en vän som är allergisk mot mandel undrar jag om mandelmjölet i bakverken kan bytas ut mot havremjöl (mixade havregryn)? Har hittat massor av recept här som jag bara måste prova. 🙂

stats