emmabarremyr

Emma Barremyr

Några ord från Anna om PT-online med PT by Emma

fore_efterannah

Efter en vår med sjukdomar, skada och ungefär två månaders träningsuppehåll började jag under sommaren att återigen träna mer aktivt och regelbundet. Efter två månader kände jag dock att den tid jag lade ner på träningen inte gav de resultat jag ville. Jag hade hamnat på en platå där jag inte lyckades tighta till kroppen som jag ville eller utvecklas styrkemässigt och kosten var något jag också brottades med.

Då jag följt Emmas härliga blogg under en tid och kände att hon är en frisk fläkt med sund inställning till träning och hälsa kontaktade jag henne med förhoppning att hon skulle kunna hjälpa mig komma vidare och återigen hitta motivationen till både kost och träning.

Emma har ett riktigt bra online-redskap för att arbeta med sina pt-online kunder. Med inloggning till min egna sida kunde jag lägga upp resultat vid start för att göra nya tester i slutet av vårt samarbete. Det fanns möjlighet till chatt och jag skrev även träningsdagbok. Just träningsdagboken var verkligen toppen för att se hur mycket tid och dagar jag faktiskt tränat. Jag skrev även ner all mat jag ätit under träningsdagar för att få feedback på denna.

Emma anpassade träningen efter mig och de önskemål jag hade. Jag körde fem pass i veckan vilket utökades med ett pass till då jag ville ha mer styrketräning. Två pass var löpning vilket innebar att jag vid inledningen av pt-perioden gjorde ett maxtest <– (klick) för att sedan på slutet göra ett nytt test och se om jag förbättrat mig något. Resultatet <– (klick). Vissa dagar var motivationen nästintill obefintlig men tack vare pepp från Emma fick jag ännu mer jävlar anamma att genomföra passen dagar med bristande motivation och komma ännu starkare ut på andra sidan.

Jag är så oerhört tacksam att jag fick möjlighet att samarbeta med Emma och kunde se vad struktur och planering kan göra för hälsan.
Mitt mål var inte att gå ner i vikt under dessa fem veckor utan jag ville som jag nämnde i början, att tighta till kroppen och få mer synliga muskler, något jag tycker att jag gjort. Midjemåttet har minskat 3 centimeter, jag förbättrade löpningen med 20 sekunder och klarade av att springa 5 km under 30 minuter och nu när jag påbörjat en period av tung styrketräning har jag exempelvis i latsdrag gått från 40 kg till 50 kg.

Funderar du på att prova pt-online och kanske just med Emma som PT så säger jag, go for it! Hon har varit guld värd för mig och jag kommer säkerligen att återkomma i framtiden när motivationen tryter och jag behöver nya influenser och bättre struktur.

Kram / Anna.

Klicka här för att komma till Annas fina blogg!

 

annah

 

Tack för dina fina ord och för att du valde att du delade med dig Anna ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats