Emma Barremyr

Nytt projekt – överraskningsmiddag

Hej ♥

Jag har en påhittig och gullig pojkvän, det må jag säga.

För att involvera sig själv mer i matlagningen har han nu, Pelle alltså, kommit på att vi (mest han – jag överraskar ju varje dag i princip, haha) ska ha en varsin överraskningsmiddag i veckan. Detta innebär att jag en gång varje vecka i fortsättningen kommer få sätta mig vid ett dukat bord och bli serverad middag. Vilken lyx va?!

Det här ser jag fram emot! De få gånger Pelle lagar maten (don’t blame him, blame me) brukar han bjuda på riktigt goda saker och engagera sig ordentligt, så hela grejen känns väldigt rolig. Det är också ett bra sätt att lyxa till vardagen och skämma bort varandra lite.

Det är inte så att jag inte tycker om Pelles mat eller att han inte FÅR laga maten. Det är bara så att jag tycker att det är HIMLA KUL att stå i köket (ni känner väl mig?), eftersom jag har så många olika tankar och påhitt i huvudet jämt blir det jag som lagar, typ alltid. Och Pelle har aldrig klagat 🙂 Han får för det mesta agera ”diskmaskin” och ”grönsakshackare” medans jag gör allt kul, då gör vi ju det lite tillsammans. Men nu vill visst han göra lite roligt också, och det är klart han ska få! I överraskningsmiddagen går dock disken till den som lagar – meningen är ju att vi ska skämma bort varandra lite! Under tiden kan jag ta en bok och krypa upp i soffan och läsa lite medans jag väntar på maten. Den tiden ska jag ta tillvara på ♥

Veckans matsedel

 

Vad säger ni? Visst är det en rolig idé? Vad gör ni i era förhållanden för att skämma bort varandra lite extra? Tipsa oss andra!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilket roligt initiativ! Alltid lyxigt att bli bjuden på middag, Jag är glad de dagar jag får möjlighet att laga- och äta middag tillsammans med vänner. Vardagsmaten blir så mycket roligare och godare då.
    Kram

    1. Emma

      Visst är det! Jag förstår att du njuter lite extra de dagar du får dela middagarna med vänner, det är alltid trevligare att äta tilllsammans samtidigt som jag kan tycka att det är himla mysigt att äta för mig själv ibland också 🙂 Kram

stats