Emma Barremyr

Honung mot halsbränna!

Hej vänner ♥

Idag har jag kört sista passet med min PT-kund Niclas. Han är den kunden som jag har haft allra längst och vi har tränat regelbundet ända sedan jag startade upp mitt företag som personlig tränare i januari. Det har varit grymt roligt och lärorikt att få jobba med honom samt se hans utveckling under dessa månaderna. Jag är så himla stolt – både över mig själv och Niclas!  Nu känner han sig dock redo att stå på egna ben efter allt vi jobbat på tillsammans. Självklart kommer jag sakna honom som kund, men jag är samtidigt glad över att jag lyckats inspirera och lära honom så mycket om träning att han känner att han nu klarar sig själv!

Som en liten avslutningspresent fick jag en burk honung från hans biodling. En alldeles ekologisk och närproducerad honung från Hammarö! Det kan väl knappast bli bättre?

Lägligt var det också då jag hela dagen lidit av kraftig halsbränna (IBS-symtom som fortfarande sitter i från dålig kost i helgen). Ta en sked honung ska du se att det blir bättre sa Niclas, och så gjorde jag! Gissa vem som inte har halsbränna längre?

JAG!

honung

Screw you ompeprazolen säger jag bara!

Har ni halsbränna – testa att svälja en sked honung! Det funkade för mig.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag har så länge jag kan minnas alltid tagit en sked honung när jag har ont i halsen, dämpar det värsta och himla gott är det! Närproducerat såklart! 😉

  2. Annica

    Hej,

    härligt att höra, bor själv på Hammarö, har IBS men precis som du funkar det när jag sköter maten utan fusk. Vet du om din klient/kund eller vad det kallas för 😉 säljer honung eller har han bara privat? Det går åt en del honung här,renare ju godare!

    Tack för en fin blogg! Annica

stats