Emma Barremyr

Nutellagröt

God morgon ♥

Den här morgonen känner jag mig trött och seg. Jag brukar sällan ha svårt att somna om kvällarna, men igår var det liksom som att hjärnan inte var trött, fast övriga kroppen var det, och det tog lååång tid innan jag somnade (så lång tid att jag blev hungrig på köpet och var tvungen att gå upp och äta nattmat. Försöka sova hungrig? Nej det går INTE). Jag vet att jag haft mycket jobb ett tag nu och igår stängde jag inte ner förrän närmare halv tio. Det känns bra att jag har lugnare dagar, samt en långledig helg framför mig nu. Jag behöver det – för även om det är hur kul som helst att jobba är det viktigt att koppla bort och tänka på andra saker (tyvärr inte det lättaste med eget företag, men jag jobbar på det).

Idag har jag jobb med nya PT-onlinekunder på schemat och i eftermiddag PT-kunder i gymmet. Jag slutar fyra och då har jag bestämt att jag inte ska jobba mer för dagen. Ska klämma in ett benpass (favoritpasset) och sen ha myskväll med Pelle. Film, god mat, massage (jag ska blinka lite i ögonen, hihi), en smarrig efterrätt och inga telefoner kommer göra susen!

Morgonens frukostskål innehöll nutellagröt. Svepte in mig i en filt i soffan och åt långsamt gröten med en liten sked. Morgonnjutning på hög nivå! Till efterrätt blev det grapefrukt, nutellakaka och ingefärste.

Min frukoststund är REN KÄRLEK ♥

IMG_5502

IMG_5508

Nutellagröten kokades på:

  • Havregryn
  • Havremjölk
  • Kokosmjöl
  • En rejäl sked nutella
  • Lite extra kakao
  • Mosad banan
  • Vaniljpulver
  • Äggvita
  • Salt

Måttade inget utan gick på känn den här morgonen. Jag var hungrig efter nattens många vakna timmar, därav lite extra av allt och lite efterrätt på det. Allt kokades ihop till en krämig gröt och toppades sedan med blåbär, kokoschips, havremjölk och pudrad kakao.

Nu känner jag att energin börjar komma igen och det är dags att köra igång med jobb!

Trevlig onsdag till er fina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Hej,

    Dina recept är så lockande att t.o.m jag, med min (fram tills nu?) matlagningsfobi, ställde mig och gjorde äpplesconesen (mums med kvarg och skivad tomat!). Men jag undrar över din ”matlagningsfilosofi”. Tanken bakom. Först tänkte jag LCHF pga frånvaron av sädesmjöl. Men all frukt motsäger detta. Har märkt att det är mycket nötter, kakao och även mycket ägg.
    Skulle vara intressant att veta tanken bakom recept och kosthållning. För jag gissar att det finns en djupare tanke än att det bara ska vara smarrigt 😉

    1. Emma

      Alltså, så otroligt glad du gör mig, vad roligt att du (trots din matlagningsfobi :p) ställde dig och gjorde scosen, hihi 🙂 Jag svarar på din fråga i ett inlägg som dyker upp inom kort!

stats