Emma Barremyr

Josefins ord om tiden hos PT by Emma

God morgon vänner ♥

Vi börjar fredagen med att möta en av mina grymma PT-onlinekunder som har kört hårt hela sommaren!

Hej Emma!

Tusen tack för dessa 5 veckor. Kan inte tacka dig nog. Jag kontaktade dig för knappt 8 veckor sedan då jag kände att träning och mat blivit en för stor del av mitt liv, att jag tappat bort mig själv och mina mål och därigenom också gnistan. Jag tränade ostrukturerat och åt på tok för lite.

För första gången på länge lät jag någon annan bestämma över hur och vad jag skulle träna, och vad jag skulle äta för att kunna prestera max. Och vilken lättnad! Det har varit så härligt att bara kika på mitt träningsschema och konstatera ”jaa, idag är det ben&ländrygg – härligt!” Och ”yes imorgon är det löpning igen!”. Vilket flyt det har varit och varje pass har varit ren njutning för mig. Bort med all ostrukturerad träning och fram med njutning, gnista och struktur! Jag älskade det.

Tänk vad tiden går fort när man har roligt!

Maten har vi också lyckats strukturera upp med konkreta måltidstips och andra småtips som varit guld värda. Från att ha ätit minimala portioner och uteslutit mat har jag nu, på fem veckor, utvecklats enormt. Jag strävade efter en viktuppgång och ett hälsosammare tänk kring mat, vilket jag absolut är påväg emot. Jag kommer att fortsätta kämpa varje dag, men idag känner jag mig mentalt starkare än någonsin. Bort med alla förbud och att undvika viss mat, nu njuter jag av livet! Aldrig att jag ska låta mat och livsmedel styra min vardag igen.

Tänk så mycket som kan förändras på ynka 5 veckor, det trodde jag aldrig när jag startade detta. Nu känner jag mig starkare både fysiskt och mentalt än på länge, och nog ska jag gå upp några kilo (utan att noja) och känna mig 100 % bekväm med det.

Tack Emma för ditt fantastiska stöd under dessa veckor. Alla dina tips och hälsosamma funderingar och riktlinjer har verkligen betytt mycket för mig. Hälsa handlar om så mycket mer än träning och centimetrarna mellan låren. Nu njuter jag varje gång jag är på gymmet eller ger mig ut i skogen, jag njuter med frukostskålen och luncherna på balkongen. Tack för att du puttade mig i rätt riktning, nu är jag pågång!

Varma och soliga hälsningar från Josefin”

josefin2

josefin

Och vi tackar Josefin för härliga, peppande bilder som riktigt skriker ut träningsglädje!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Tack själv!!! De 5 veckorna var toppen och de kommande 10 veckorna kommer bli minst lika bra (om inte bättre?!) de också!

stats