Emma Barremyr

En måndagskväll

Hur man spenderar en måndagskväll i slutet på augusti på bästa sätt?

Jo, med lillasyster och en picknickkorg på en filt i solen. Bästa sällskapet, gott att äta, en sol som värmer både skinn och själ, vacker utsikt och en blå himmel. Lite yoga och kramar på det och min kärleksdos är för kvällen fylld!

måndag

måndag1

måndag3

Tänk så mycket Yogobe har gett mig i sommar! Att yoga online har varit perfekt när jag varit hemma. Jag har utvecklats och kunnat yoga små och korta stunder när tiden har funnits – underbart! Efter den här sommaren med yoga känner jag också ett mer närvarande i nuet än vad jag gjorde tidigare, och det är nästan det allra bästa för mig, för det är det jag vill lära mig mer – att vara här och nu!

Öva. öva, öva är det som gäller!

måndag7

måndag9

Jag säger då det. Bäst att passa på att njuta så mycket det bara går så länge solen och värmen håller sig kvar!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Emma! Skulle du kunna göra ett inlägg och förklara hur man kommer åt ryggen i styrketräning? Jag har jätte svårt och blir oftast bara trött i armarna..
    Tack för en underbar blogg och goda recept!!
    Kram Amanda

stats