Emma Barremyr

Kokosgröt och lyx på jobbet

God morgon ♥

Kokosgröt med banan, blåbär och jordnötssås

Ingredienser:

 • 2 ägg
 • 1 dl kokosmjölk
 • 1 msk kokosmjöl
 • 1/2 mosad banan
 • 1 krm vaniljpulver
 • Salt

Koka ihop alla ingredienser till en gröt under omrörning till lagom konsistens. Servera sedan med resten av bananen, frysta stora blåbär och jordnötssås (jordnötssmör+mjölk).

Mumma på den frukosten!

Idag slog jag upp ögonen kvart över sex och kände mig riktigt utvilad. Brukaren sover och jag rullar därför ut yogamattan på personalrummet och kör ett pass Happy hips med Johanna Andersson på Yogobe. Därefter frukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag klagar inte, det här är verkligen lyx på hög nivå och jag kan nog ha de bästa jobben som finns, faktiskt!

Jag går av mitt pass vid tio idag och är sedan ledig härifrån fram till nästa fredag. Tills dess blir det jobb med PT-online resten av veckan och sedan en ledig helg med massa roligheter inbokat!

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Okej, tack så mycket! Ja, jag ska gå en yogakurs nu och har mest förväntingar på de psykiska effekterna. 🙂

 2. Klara

  Är sugen på att köpa ett medlemskap på Yogobe men kan verkligen inte hitta vad det kostar..? :/ Har du märkt någon fysisk skillnad sen du började yoga? 🙂

  1. Emma

   1 månad kostar 189:-, ett kvartal 499:- och ett år 1899:- 🙂 Eftersom jag redan är ganska rörlig märker jag inte jättestor skillnad på det planet. Däremot har jag en mycket större medveten närvaro i nuet, andas på ett helt annat sätt och klarar av att stå på huvudet och andra roliga positioner som jag inte klarat förut 🙂

stats