Emma Barremyr

Choklad skyddar mot stroke och hjärt- och kärlsjukdomar

Hej snyggisar 
 
Har jag inte sagt att choklad är fantastisk? Hehe. Skulle aldrig klara mig utan det. Allt med choklad går hem hos mig och det går inte en dag utan att jag på något vis får i mig något med chokladsmak. Jo, det är en liten last jag har 🙂
 
Recept på en nyttig choklad- och hasselnötsbrownie hittar du här (<– klick)
 
På nyheterna idag berättar de hur ett man tror att regelbundet intag av choklad kan minska risken för att drabbas av stroke och hjärt- och kärlsjukdomar. Här (<–klick) kan du läsa om det. I nyhetsklippet nämnder de att chokladen även kan minska risken för att drabbas av demens.
 
Vill du läsa mer om choklad och dess effekter på oss hittar du information här, här, här och här.
 
En liten bit om dagen var det, och det spelar ingen roll om den är mörk eller ljus! 
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats