emmabarremyr

Emma Barremyr

Bovetegröt med kanel- och kardemummasmak

God morgon vänner 
 
Hoppas att ni sovit bättre än vad jag har gjort. Jag kunde varken somna igår kväll eller sova nu på morgonen trots att jag är trött som en zombie. Så störande! Såg att det var fullmåne och funderar på om det beror på det? Är det fler som har svårt att sova när det är fullmåne?
 
Dagens frukost blev bovetegröt med kanel- och kardemummasmak + en kopp grönt citronte. Toppade med linfrö, pumpakärnor, blåbär, hallon, skogsbär, torkade bananer, torkade tranbär, keso och mjölk. Smarrismarr
 
 
Bovetegröt med kanel- och kardemummasmak: koka en portion bovetegröt och krydda med kanel och kardemumma efter smak.
 
Idag fyller min syster Lina år. Jag kommer ägna förmiddagen åt plugg, sen i eftermiddag kommer familjen hit och det blir kalas. Ikväll följer jag med mamma och pappa hem till Torsby för att jobba några pass de kommande dagarna innan jag och mamma åker till Kreta.
 
Kika in senare om ni är nyfikna på första dagen på vandringen 🙂
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats