Emma Barremyr

LÖRDAGSMORGON

God morgon vänner

Lördagen är här och bjuder på ett strålande väder även idag. Jag somnade tidigt igår. Eftersom jag sovit så dåligt i ett par nätter var jag så himla trött och somnade bums när jag gick och lade mig. Det resulterade i en tidigt morgon idag. När klockan blev sju studsade jag upp pigg och utvilad redo för frukost! Lördagsfrukosten blev en variant av banana split samt en GI-limpa med makrill  

Banana split: en banan med en dl keso, blåbär, kiwi, chashewnötter och skogsbärssås.

Nu ska vi göra oss iordning för att gå till gymmet en sväng. Sen blir det stan och ikväll kommer mamma, pappa och svärisarna hit på middag! Ser ut att bli en riktigt bra lördag 🙂

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats