Emma Barremyr

Kram till helgen

Hej vänner

Hur mår ni?
Jag sitter här med ett leende på läpparna och en pirrande fredagskänsla i kroppen. Tentan är avklarad och kändes ganska bra så nu kan jag fortsätta att blicka framåt och fokusera på praktik och examensarbete. Fy sjutton vad roligt det ska bli! Vi var färdiga redan vid ettiden idag och då hoppade jag på bussen hem och satte igång med storstädningen – som nu är färdig lagom till älskling kommer hem, hihi, kul att överraska! En GI-limpa står i ugnen och snart väntar en liten promenad för att få lite frisk luft i det härliga vårvädret som är ute. Sen väntar fredansmys i form av mathavreotto med ädelost och kyckling!

Vad kör ni för fredagsmiddag idag? 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats