Emma Barremyr

Vinstället

Hej kära ni

Pelle fick ju som sagt ett vinställ av mamma och pappa i födelsedagspresent. Det är något han har tjatat om ända sen vi flyttade ihop, och det enda han yttrat sig om i form av inredning. Så därför tycker jag att det är himla kul att vi äntligen fått upp något på väggen som han har varit med och haft åsikter om – annars är det ju jag som står för inredningen! Vinstället blev jättebra och vi är båda nöjda. Nu är det påfyllt och därför ska ni få se lite bilder på det 🙂

Vad tycker ni?

Som ni kanske märkt har jag börjat kategorisera inläggen och försöker nu få ordning på gamla inlägg så de hamnar i rätt kategori. Allt för att det ska bli lättare för er att hitta rätt i bloggen! Men det är en hel del kvar, så än så länge är det ingen riktig ordning!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats