Emma Barremyr

lordag 30 januari

Har kommer lite update fran Bangkok.
Idag har det inte hant speciellt mycket. Hela dagen har varit en resedag och jag ar ganska trott nu faktiskt. Klockan ar halv tio har och jag tror att kvallen kommer bli ganska tidig for mig 🙂
Flygresan var sadar.. det var luftgropar nastan hela vagen, det var valdigt skakigt, vilket fick mig att ma illa. Som tur var flog vi inte langre an tre timmar.
Och sen att komma ifran flygplatsen var ju en lang procedur ocksa. Den ar ju SA stor och det var langa avstand, lappar skulla fyllas i och det var langa koer hit och dit. Men jag tog mig igenom allt tids nog. Sen hade jag inte en javla aning om vart jag skulle eller vart mitt hotell lag? Sa efter att ha fatt tag pa lite kartor och synat dem kunde jag konstatera att det fanns en buss som gick till khosan road, dar mitt hotell ligger. Pa bussen traffade jag en lite aldre dam som hade varit i Bangkok ett x antal ganger forut, sa hon visade mig vart jag skulle ga av 🙂 So.. I made again! haha.

Khaosan verkar som ett mysigt stalle. Aldrig sett nagot liknande forut. Det ar folk, stand och saker overallt. Mysiga lampor, musik, mat och en harlig stamning! Jag tror jag kommer trivas har!


khao san road

Har just pratat med dem dar hemma ocksa ♥ saknar dem! Men langtar inte alls hem nar jag far hora att det ar -13. Har ar det PLUS 30. I love it!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats