Emma Barremyr

sondag 31 januari

Nu har det gatt en vecka sen jag akte hemifran. Det gar undan vill jag lova!
Oh, vad jag alskar att ha en ny stad att utforska, inte for att jag utforskat sa mycket idag men jag SKA gora de kommande dagarna 🙂
Idag tog jag sovmorgon. Nar jag vaknade hoppade jag i bikinin, tog solkramen och handuken, spang ner pa gatan och kopte en stor, harlig fruktallad och iskallt vatten och begav mig sedan upp till poolen som ligger pa teket pa mitt hotell. Det ar som en oas i denna hetta!


utsikt fran takterassen

utsikt fran takterassen

Jag traffade en hollandsk tjej som jag lag och pratade med. Hon var i Bangkok for femte gangen och hade massa tips att dela med sig av. Sa nu ar mina kommande dagar i bangkok planerade!

Nar jag trottnade pa poolen och blev hungrig sa strosade jag ner till Khaosan road for att hitta nagot gott att ata. Och det ar inte svart vill jag lova. Det doftar underbart pa gatorna och det finns hur mycket som helst att valja mellan. Jag korde pa grillat idag!

Sen gav jag mig av mot turistcentret med kartan i hogsta hugg. Kom en kille pa motorcykel som hemskt garna ville hjalpa mig, men jag var aningen skeptisk och fortsatte ga. Men han ville faktiskt hjalpa mig. Sa det slutade med att jag satt pa en tuk tuk pavag mot T.A.T centret istallet, och dar belv jag val omhandertagen! Sa nu ar tag till Chang Mai, guesthouse och trekking bokat dar uppe, tag tillbaka till Bangkok, buss till Ko tao och en dukkurs pa fyra dagar med allt inkluderat! Jag kom undan riktigt billigt, med tanke pa hur mycket jag fick med!
Trekkingen ser jag verkligen fram emot, det ska bli sa underbart roligt! Elefantridning och white water rafting, IGEN!


bild pa en tuk tuk, som det kryllar av har!

Nu har annu en dag gatt. Visserligen ar inte den har slut an, jag ska snart forsoka hitta nagot att ata till middag och sen ge mig ut pa Khao san road for lite shopping och kanske en massage. Jag ar valdigt sugen pa det faktiskt! 50 kr for en helkroppsmassage i en timme skulle inte vara fel 🙂

Haller pa att forsoka ladda upp lite bilder pa facebook nu, men det gar sjukt segt, sa det bilr nog inte sa manga!
Thats all for today!
Ha en bra sondag, och mamma! Glom inte spela in I en annan del av koping! Hihi.
soliga kramar fran Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Guuud!

  Ska du dyka på¨Kho tao, det gjorde ju vi med 😀 Hälsa allt underbart folk! 🙂 Det är en superduperbra dykskolaaa 😀

  Ha det bäst och hälsa Nemo fiskarna!

  Kraaam Erika

 2. Josefin

  Wow Emma! Det ser ju helt underbart ut. Skaffa lite solbränna åt mig också. Du är säkert redan pepparkaksbrun vid det här laget. Jag är inte lite avundsjuk här i minusgraderna! Ta hand om dig!

 3. mamma

  Hejsan! Gött att du äntligen har fått lite sol och värme:) spela in blir lite svårt, för jag gjorde något med dvd idag (skulle ställa klockan) så nu går det inte att se på tv alls:( har jag tur har pappa fixat det tills jag kommer hem idag, slutar kl 20. Idag har vi varit uppe vid skidstadion och frusit(-15), men vi hejade fram ett svenskt silver iallafall. Ha det så underbart, ser fram emot lite äventyrsbilder! Kramar från mamsen

stats