Emma Barremyr

fredag 29 januari

Heey!
Just got back back from an amazing day in disneyland!
Dagtarna har i hong kong har varit hur bra som helst.
Igar var jag pa en guidad tur pa hong kongon, som jag namnde. Den var superbra! Jag fick tva vanner, Kirsty fran Scotland och Froda fran Norge och idag har vi alltsa varit i disneyland. Helt underbart! Vi har traffat massa disneykaraktarer, akt karuseller, sett shower, lyssnat pa musik, atit mat, strosat runt pa USA main street och haft hur kul som helst. En dag jag sent kommer glomma!
Dagen avslutades med ett hejdundrande fyverkeri framfor disneyslottet. Totaly amazing! Nagot av det vackraste jag nagonsin sett!
Kvallen igar tillbringades inne i stan pa temple market. Hur mysigt som helst. Hela staden ar mysig forresten!
Vagarna i Hong Kong trafikeras av stora dubbeldackare fulla med folk, halften (om inte mer) av trafiken bestar av de roda taxibilarna, resten ar splittrande nya mercedes, toyotas, porsar (eller hur det stavas?) och en och annan audi. Jag har inte sett en enda skruttig bil. Allt ar bara lyx. Folk kor som idioter och jag skulle aldrig utsatta mig for att sitta bakom ratten har, aldrig! Haha. Det gar vagar kors och tvars, upp och ner, over och under varandra, hit och dit. Det ar vagar overallt. Har maste man veta vart man ska om man kor bil 😛


pa bilden ser ni de roda taxibilarna. Ni ser hur manga de ar.. inte speciellt svart att fa tag i taxi 🙂

Imorgon aker jag vidare till Bangkok. Kan inte farsta hur fort dagarna har i Hong Kong gick.
Resan har iallafall borjat bra och nu vantar sol och varme, nagot jag har sett fram emot lange!
Det ska bli sa underbart.
Och den 22 kommer mina alsklingar Lina och Elin till mig ♥
Det ser jag fram emot!
Nu ska jag ta mig tillbaka till hotellet for att sova ut infor flygresan imorgon!
Tanker mycket pa er dar hemma! Hoppas ni har det bast i sno och kyla. Det saknar jag inte iaf. Hihi 🙂
Ha det bra sa hors vi nar jag kommer till Bangkok.
Puss / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida Passin

    Det är så himla roligt att följa ditt äventyr! Internet är verkligen fantastiskt och jag är så impnerad av dig som åker själv! Wow! Roligt att höra att du är nöjd med Hong kong, du tycks ha upplevt massor, sköt om dig! Kram!

  2. Morfar

    Hej Emma. Nu har jag hittat knapparna på datorn,så vi kan se vad du gör.vill du ha snö så får du komma hem.Hälsningar från Morfar Du hade tur som kom iväg när Du gjorde det för sedan kom ett oväder som ställde in en massa fl ygavgångar.Kram från mormor.

stats