Emma Barremyr

6 dagar kvar

Jag har legat i sängen/soffan typ hela dagen. Jag var sämre idag när jag vaknade så det var lika bra att stanna i sängen. Lina har också varit sjuk så jag har inte legat ensam här hemma iallafall 🙂 Fast Lina är mycket sämre än mig, stackaren. Hon hostar och har knappt någon röst kvar.
Åh, vilken bra film Australia var! Den bästa på länge. Laddade hem den eftersom jag så gärna ville se den innan jag åker 🙂 Och blödig som jag är satt jag där och grät.. var väl egentligen inte så sorgligt. Men den förmedlade starka känslor och slutet var så lyckligt 🙂 Jag älskar kärleksfilmer!
Har börjat lite med packningen idag också. Gud vad jag har svårt för att bestämma kläder 😛 Emelie, kom hiiit! I need your help 😛
Nu ska jag lägga mig och läsa och sen ska jag sova så att jag blir frisk tills imorgon 😀 för jag tänker inte ligga här och vara sjuk!

6 dagar kvar..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats