Emma Barremyr

hejdåmiddag

Idag har jag fixat allt som skulle fixas, all tvätt är tvättad, det sista är inhandlat och nästan allt är färdigpackat nu. Mormor, morfar, farmor och farfar har varit här på middag. Vi har firat pappa som fyller år på söndag och haft någon slags hejdåmiddag. Känns konstigt att jag inte kommer få träffa alla nästa och kära på så länge. Det är ju bara tre månader, men ändå.. mycket kan hända! Eller ingenting…

Trerätters stod på menyn idag och jag fixade all mat:

Förrätt: halloumifylld quesadilla på salladsbädd
Huvudrätt: krämig svampsoppa med bacontopping
Efterrätt: pannacotta med varm hjortronsås

Middagen var lyckad och lika trevlig som vanligt. Jag fick en present av mormor också. Hon är så söt! För att jag ska komma iåg alla tips och varningar som hon givit mig hade hon köpt en luktagottpåse med ett kort på henne och morfar att ha i väskan. Då kan jag se det och tänka på dem 🙂

Ikväll har vi haft en mysig familjekväll med let’s dance och massa godis! Hejja Morgan Alling 😀 åh, vad jag längtar efter att dansa! Jag och Johan skulle vara med där ju. Vi skulle vinna lätt. Johan är den bästa danspartner man kan ha! Gud vad jag kommer sakna våra filmsöndagar under våren. Vi får ta igen det till sommaren när jag kommer hem igen!

Som sagt är nästan allt färdigpackat nu. Mamma, Lina och Julia hjält mig. Och tack god gud för det 😀 För ovanlighetens skull känns det som om jag har allt med mig. Det brukar alltid känns som om jag har glömt något, vilket jag också brukar göra, och den här gången är väl säkert inget undantag. Men just nu känns det bra iallafall. Och skulle jag ha glömt något är väl inte det hela värden. Det finns ju affärer i Australien också.. det är ju inte rymden jag ska till 😛 Maxvikten för mitt bagage är 20 kilo och tror ni inte att jag lyckats komma upp i prick 20 KILO också?! Jag är verkligen bäst på att packa.. eller inte. Jag fattar inte vad det är som väger så mycket i mina väskor jämt?

Imorgon ska jag bara ta det lugnt. Jag och mamma ska gå en långpromenad och klockan tolv ska jag fika med tjejerna på Lustgården. Det ser jag verkligen fram emot!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort bland bilder av whitehaven beach, en av världens väckraste stränder och dit ska jag..

 

                                   

Om 35 timmar lämnar jag Torsby för att uppfylla min dröm! AUSTRALIEN 😀 och jag kommer ha Emeliebaby med mig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats