Emma Barremyr

sjuk?

Jag vaknade och hade ont i halsen idag. Tänk om jag blir sjuk?! INTE NU! Jag har ju massor att göra i veckan, och så ska jag hinna träffa alla.. jag har inte tid att vara sjuk! Fast egentilgen är det inte så konstigt om jag blir det… Henrik låg ju i feber hela helgen i Idre, Ida hade typ öroninflammation, Annelie var helt genomförkyld, mamma och Lina är hemma och har feber, ont i halsen och hostar. Förutsättningarna för att jag ska hålla mig frisk är inte de bästa. Suck! Men, men. Blir jag sjuk så blir jag. Det bästa är ju bara att vila och det har jag gjort idag! I hela två timmar satt jag och kopierade och scannade in alla värdepapper på datorn, så nu är det fixat också. Sen blev det en lång och mysig fika på Lustgåden 🙂
Hämtade ut mina dollar på banken idag också. SNYGGA pengar! De ser ut som leksakspengar i alla möjliga färger och är gjorda i något plastliknande material som tål vatten. Coolt!
Vi har just ätit middag här hemma. Myspys med tända ljus och så. Mamma och jag har mumsat oss med blodbudding, medan de andra tre (barnen) som vägrar äta blodpudding fick pannkakor!
Blev ingen bio igår heller. TRÅK! När vi hade köpt biljetterna stod det inte alls Australia på dem utan Allt flyter. Jag som så gärna ville se den filmen innan jag åker. Jag har hört att Allt flyter också ska vara bra, men de andra ville inte se den så vi hyrde en film istället. Vi stod länge och valde mellan BJÖRN GUSTAVSSON och Walk the talk.. det blev ingen av dem. För sen kom Lars och tippsade om Bankjob. Och den var verkligen bra! Så ska ni hyra film så skulle jag verkligen rekommendera den 🙂 Blev en riktigt mysig och bra kväll.

7 dagar kvar…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats