Emma Barremyr

back home!

Nu är vi hemma igen efter en långweekend i Idre. Jag ville uppleva vinter och det har jag verkligen fått göra. Fjällvädret bjöd på en ordentlig snöstorm igår. Den var så kraftig att de tvingades hålla nästan alla liftar stängda, och därmed kunde vi inte åka ner för backarna, eftersom vi då inte skulle ta oss upp igen. Så igår blev det tråkigt nog inte mycket till skidåkning. Men lite skidåkning hindarde inte oss från en riktig after ski med liveband, röj på dansgolvet och alkohol 🙂 (KUUL) Vi åkte ju trots allt skidor hela fredagen och var väl förtjänta av lite återhämtning! Både fredag och lördag kväll var mycket trevliga med god mat och underbara vänner och familj! Nästa år blir det en vecka i Åre, som ska planeras i tid (Idreresan blev en impulssak och inte som den vanliga veckan i Idre, bara en halv, och en aning trång 😛 haha, men himla mysig ändå :D). Familjerna Barremyr, Skoog och Ohlsson på skidsemeser nästa år! Jag längtar redan 😀
Men nu har jag annat att tänka på och se fram emot. Det är bara en vecka kvar idag tills jag och Emelie åker ner till Stockholm för att sedan nästa måndag flyga vidare ner till Melbourne. Det känns helt overkligt. Tänk när jag beställde biljetterna i oktober.. 2 februari kändes så långt borta. Men tiden försvann som ingenting och nu är jag alldeles snart där. Och resfeber, det har jag kan jag lova 😀 Jag gillar det 😛 hihi.
Nu ska vi avnjuta en god middag här hemma, det doftar kyckling. Mums! Ikväll blir det bio, Australia. Jag har hört att den ska vara sjukt bra, så det ser jag fram emot!!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats